Hindsgavl Slots direktør Uffe Høeg Johansen og Event Cs direktør Ulrich Nicolaisen løfter sløret for et nyt, ambitiøst samarbejde med festivalen “LIVE Hindsgavl Slot.” Med fokus på at øge attraktiviteten i både Fredericia og Middelfart, skaber de unikke oplevelser, der bygger bro mellem byer og erhvervsliv.

På en smuk solskinsdag i maj mødtes vi med Hindsgavl Slots direktør, Uffe Høeg Johansen, og Event Cs direktør, Ulrich Nicolaisen, i baren på Hindsgavl Slot. Byerne Fredericia og Middelfart viste sig fra deres bedste sider på turen over Den Gamle Lillebæltsbro, og dyrene i Hindsgavl Dyrehave bød os velkommen på vej til slottet.

– Hindsgavl er bare et mega lækkert sted. Det sender det signal, som vi også gerne vil fra EventCs side af. Vi vil gerne have overliggeren op. Samarbejdet med hele huset her og med Uffe er i højsædet. Vi har samarbejdet i snart 10 år, men det er første gang, at vi laver en to-dags-festival under navnet: ‘LIVE Hindsgavl Slot’. Vi går all-in på at lave noget udendørs sammen på to dage, fortæller Ulrich Nicolaisen.

uffe Høeg Johansen. Foto: Joan Barløse

Uffe Høeg Johansen beskriver det stærke bånd, der er blevet skabt mellem byerne Fredericia og Middelfart gennem deres samarbejde:

– Vi er blevet så gode venner, og har set hvordan samarbejdet mellem byerne og erhvervslivet, så vi kan lave massevis af arrangementer. I LIVE Hindsgavl deler vi også alt. Vi har den samme overordnede dagsorden; at øge attraktiviteten både i Fredericia og i Middelfart. Vi er indstillet sådan, at vandet mellem Fredericia og Middelfart har aldrig delt os. I stedet har vi brugt det på at få tingene til at ske på rigtig mange områder. Vi arbejder sammen på vandet, med Bridgewalking og mange andre ting. I sidste ende er det for at løfte områder via muligheder, der er attraktive for erhvervslivet, supplerer Uffe Høeg Johansen og fortsætter:

– Vi kan godt lide at arbejde med businesssegmentet. Det er vores DNA på Hindsgavl. 75 procent af vores kunder er erhvervslivet, og den samme interesse har Event C. Derfor er det klart, at når vi får noget stort ind i tragten på Hindsgavl, hvor vi kan hjælpe hinanden på forskellige områder, os med mad og EventC med topprofessionelt setup. Hindsgavl Slot har også det helt rigtige setup med 160 ansatte, hvoraf 80 er fuldtid. Vi er en mandstung virksomhed, så når vi går ind i events, så har Ulrich og EventC lidt flere folk at arbejde med. Tre fastansatte teknikere er blandt andet med til at skabe nogle ting, der når vi slår os sammen, kan løfte ret store opgaver. Derfor er det spændende.

Foto: AVISEN

Setuppet på dagene

Der venter gæsterne en stor oplevelse den 16-17. august 24, når Hindsgavl Slot omdannes til en koncertplads.

– Vi har fået lov at være inde i gården, hvor hele koncertforløbet kommer til at være i slotsgården. Der kommer et foodområde, en scene på det grønne område, barmiljøer og alt andet, hvad der skal være. Derudover laver Hindsgavl Slot et flot VIP-setup i laden. Vi har igen plads til erhvervsgæster, der har et stort fokus fra vores side af, og det passer godt ind i EventC. Vi har før været på bagsiden af Hindsgavl Slot mod vandet ved verdensballetten. Det er rigtig fint samarbejde, som Uffe og jeg er indstillet på at fortsætte. Vi er fair og ærlige overfor hinanden, og det bunder i et godt samarbejde, siger Ulrich.

Samarbejdspartnere og ikke konkurrence

– Vi kan se, at når vi laver noget på Hindsgavl Slot, så bakker erhvervslivet op. Vi havde et mindre arrangement i påsken for vores Lounge Partners, hvor 60 gæster samles og gik en tur i dyrehaven, hvorefter de spiste brunch på slottet. Det var fantastisk. Det siger meget godt, hvor vi er på vej hen. Tidligere var festivalmarkedet drevet af frivillige foreninger, den tid er ovre. Det er professionelle folk, der er på. Alle er meget bevidste om, hvad de er gode til, siger Ulrich.

Uffe tilføjer:

– Vi tænker hele tiden, at vores konkurrenter ikke er dem, der er tæt på os. Vi har f.eks. lige haft en større konference, hvor vi kollektivt var rundt ved hinanden. Rigtig mange bemærkede der, at alle var enige om at hjælpe hinanden hele vejen rundt. Det betyder noget. Vi kan skaffe værelserne, når vi har udsolgt. Det kan vi nu, og har kunnet et stykke tid. Det drejer sig om at få noget til at ske. Vi bliver respekteret for at lave noget, gøre os umage og give en forskel for området. Vi oplever også, at kommunerne er kvikke, og hvis de møder mennesker, der vil fremad, så bakker de os op,

– Vi arbejder stadig på at lave flere ting sammen, slutter Uffe og Ulrich.