En sørgelig hændelse fandt sted torsdag eftermiddag ved Odense Banegård Center, hvor en ung kvinde mistede livet. Fyns Politi modtog en anmeldelse kl. 14.55 om en alvorligt skadet kvinde fundet på Adamsgade.

Anmeldelsen blev indgivet af flere lokale borgere, som bemærkede en voldsom støj kort tid før fundet. Politiet efterforsker det som et formodet selvmord.

– Førstehjælp blev ydet på stedet, men desværre var kvindens liv ikke til at redde, bekræfter, Henrik Krøjgaard, fra Fyns Politi.

Kvinden blev fundet med et afskedsbrev i hånden, hvilket fører politiet til at formode, at der er tale om et selvmord. Yderligere efterforskning påpeger, at kvindens taske blev fundet på parkeringsdækket øverst på Odense Banegård Center, styrkende den tragiske teori.

– Vi er ved at indhente noget videoovervågning fra stedet, som formentlig vil bekræfte vores hypotese, fortæller Henrik Krøjgaard, fra Fyns Politi.

Politiet afviser tidligere rapporter om skud hørt i området, hvilket indikerer, at disse lyde var relateret til den tragiske hændelse.

Hvis nogen vidner, som så hændelsen, har brug for støtte eller nogen at tale med, henviser politiet dem til Psykiatrisk Akutmodtagelse i Odense. De pårørende til den afdøde er blevet informeret om situationen.

Når mørke tanker overmander – ræk ud efter hjælp Er du fanget i en krise eller kæmper med tanker om selvmord, er det vigtigt, at du ikke forbliver stille. Det er en stor lettelse at tale om de udfordringer og følelser, du står over for, og du kan gøre dette uden at afsløre din identitet.

Du har muligheden for at nå ud til Livsliniens telefonrådgivning, som er tilgængelig på 70 201 201 hver dag året rundt fra kl. 11.00 til 05.00. Alternativt kan du engagere i en chat med Livslinien via deres hjemmeside, livslinien.dk, hvor hjælpen er lige ved hånden.