Vejdirektoratet udskifter fra den 1. juli og cirka to uger frem asfalten på Fynske Motorvej i vestgående retning ved Middelfart. Arbejdet bliver udført om aftenen og natten for at påvirke trafikken mindst muligt.

Fra mandag den 1. juli og cirka to uger frem udskifter Vejdirektoratet den slidte asfalt på E20 Fynske Motorvej ved Middelfart.

Arbejdet finder sted i vestgående retning mellem rampeanlæg 57 Nørre Aaby og rampeanlæg 58b Middelfart.

Sådan foregår arbejdet
Først bliver den gamle asfalt fjernet, så man kan reparere den underliggende belægning. Derefter bliver der udlagt ny og mere klimavenlig asfalt og påført nye vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanterne
Arbejdet vil blive udført som aften- og natarbejde primært mellem klokken 20.00 og 06.00 for at påvirke trafikken mindst muligt.

Ved aften- og natarbejdet bliver vestgående trafik ledt over i østgående spor med ét farbart spor i vestgående retning og to farbare spor i østgående retning.
Fra- og tilkørselsramperne ved rampeanlæg 58a Middelfart Ø i vestgående retning vil være spærret i arbejdsperioderne.
Rasteplads Lillebælt N vil være spærret i arbejdsperioderne.
Ved spærring af ramperne vil der være skiltet med omkørsel. I dagtimerne, hvor der ikke arbejdes på strækningen, vil vejen være åben for normal trafik.

Arbejdet betyder, at der er risiko for kødannelser, og at trafikanterne på grund omkørslen vil få en forlænget rejsetid.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet kan medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.