Byrådet i Fredericia Kommune har i går godkendt nyt arenanavn til Fredericia Idrætscenters hal 1. Fredericia Håndboldklub har i dag præsenteret den nye arenasponsor: Middelfart Sparekasses navn vil fra sommer være at finde på fronten af det store idrætscenter.

Middelfart Sparekasse indtræder som hovedsponsor for Fredericia Håndboldklub. Fredericia Håndboldklub er stolte over at kunne meddele, at Middelfart Sparekasse bliver én ud af fem hovedsponsorer i Fredericia Håndboldklub sammen med ADP, Fredericia Kommune, thansen og AD Danmark. Udviklingen af partnerskabet er en stor nyhed for både klubben og sparekassen, da det viser en fælles forpligtelse til vækst og ambition.

Bent Jensen, formand for Fredericia Håndboldklub, er yderst tilfreds med aftalen og udtrykker dyb taknemmelighed og stolthed over det nye partnerskab med Middelfart Sparekasse.

– Vi er både glade og stolte over, at Middelfart Sparekasse har valgt at støtte os som hovedsponsor. Samarbejdet er ikke blot en økonomisk støtte; det er et udtryk for en bemærkelsesværdig tillid og tiltro til vores klub og dens fremtidsvisioner, forklarer Bent Jensen.

Han understreger vigtigheden af den femårige aftale, som viser, at FHK er en stabil klub, hvor spillere, partnere og fans kan forvente en stor fremtid.

– Middelfart Sparekasse understreger deres støtte med en aftale på fem år, hvilket betyder utrolig meget for vores fortsatte tilstedeværelse i toppen af dansk håndbold. Det er et stærkt signal til både vores spillere og vores fans om, at vi er en klub med stabilitet og ambitioner, siger han.

Formanden er ikke sen til at udtrykke taknemmelighed over for alle klubbens partnere, som trofast støtter op og samles om at give klubben en lys fremtid. Uden eksisterende og nye partnere ville fremtidsplaner om europæisk håndbold og mesterskaber være en saga blot.

– Det er et utrolig vigtigt rygstød for FHK netop nu, hvor vi fra næste sæson påbegynder et nyt europæisk eventyr. Denne type støtte er afgørende, når vi nu står over for nye udfordringer og muligheder i international håndbold. Vi skulle spille om medaljer og kvalificere os til Europa i 2025, begge dele har vi allerede opnået. Ingen af delene kunne vi have gjort uden alle dem, der støtter os, slutter Bent Jensen.

Middelfart Sparekasse Arena er en realitet 1.juli 2024

Fredericia HK er for alvor kommet tilbage på håndboldlandkortet i de seneste år, og klubben tilhører nu den absolutte top i dansk herrehåndbold. Den position skal bevares og gerne styrkes yderligere, og Middelfart Sparekasse bliver nu en helt central partner omkring håndboldklubben. Fra den kommende sæson og fem år frem er sparekassen hovedsponsor i Fredericia HK.

– Herreholdet i Fredericia HK sikrer os synlighed i hele landet. Det er blevet ekstra interessant for os, da vi i de seneste år har udvidet vores tilstedeværelse med bl.a. en ny afdeling i København. Samtidig får vi ekstra stor eksponering på hjemmebanen i Fredericia, siger Kristian Gren, direktør for marketing og forretningsudvikling i Middelfart Sparekasse.

For håndboldklubbens vedkommende håber han, at den kan give ro til at fokusere helt på det sportslige.

– Med en femårig aftale er vi med til at sikre, at der er sikkerhed omkring klubbens drift. Vi har et fælles mål om, at Fredericia HK skal styrke sin position i toppen af dansk håndbold yderligere. I den sammenhæng må det være en fordel med en vis arbejdsro, siger Kristian Gren.

Aftalen indebærer bl.a., at Middelfart Sparekasses logo kan ses på klubbens trøjer, ligesom halkomplekset i Fredericia skifter navn til Middelfart Sparekasse Arena.

– Når folk går til håndbold i Fredericia, skal de ikke være i tvivl om, at Middelfart Sparekasse bidrager med en stor hånd i ryggen, siger Kristian Gren.

Den nye sponsoraftale markeres søndag den 5. maj i forbindelse med hjemmekampen mod GOG. Her vil der bl.a. være konkurrencer i pausen, ligesom Bent Jensen som formand for håndboldklubben og Middelfart Sparekasses adm. direktør Martin Baltser fortæller nærmere om tankerne bag sponsoraftalen til gæsterne i ADP Lounge.