FC Fredericia fortsætter med at forstærke deres trup og har nu sikret sig endnu en talentfuld spiller. Klubben har lejet den 18-årige centrale midtbanespiller Jonatan Lindekilde fra FC Midtjylland for den kommende sæson. Jonatan har i den forgangne sæson været en fast mand og stor profil på FC Midtjyllands U19-hold, som blandt andet vandt det danske mesterskab.

Jonatan Lindekilde har allerede vist sit potentiale som en vigtig spiller for FC Midtjyllands U19-hold, og FC Fredericia ser frem til at følge hans udvikling tæt. Direktør Stig Pedersen udtaler: “Vi glæder os til at følge Jonatans udvikling i FC Fredericia. Vi har særdeles gode erfaringer med samarbejdet med FC Midtjylland, og vi ved derfor, at de bedste spillere fra FC Midtjyllands akademi kommer med et højt niveau.”

Stig Pedersen fortsætter: “Jonatan træder ind i rækken af store profiler, som FC Fredericia over årene har lejet i FC Midtjylland. Her kan vi blandt andet nævne Victor Torp, Oliver Sørensen og Raphael Onyedika, og vi tror på, at Jonatan kan blive den næste profil hos os og derefter FC Midtjylland.”

En stærk start på ugen for FC Fredericia

Jonatan Lindekilde er den fjerde spiller, som FC Fredericia har tilføjet til deres trup i denne uge. Tidligere på ugen sikrede klubben sig Daniel Bisgaard Haarbo fra FC København, samt Asbjørn Bøndergaard og Oscar Fuglsang fra Silkeborg IF på lejeaftaler. Jonatan Lindekilde starter op hos FC Fredericia i dag, og der er store forventninger til, at han vil bidrage positivt til holdets præstationer i den kommende sæson.

Med disse nye tilføjelser ser FC Fredericia frem til en spændende sæson, hvor ambitionerne er høje, og de nye spillere skal bidrage til at styrke holdets position i 1. division.