I en betagende præstation på tirsdagens 22,4 kilometer lange enkeltstart satte Jonas Vingegaard sin nærmeste konkurrent, Tadej Pogacar, på plads.

Den danske rytter fra Jumbo-Visma demonstrerede endnu en gang sin overlegenhed, da han trak endnu mere fra i klassementet og cementerede sin position i den gule trøje.

Vingegaard strøg over målstregen som den hurtigste på etapen, med et forspring på 1 minut og 38 sekunder til Pogacar fra UAE Team Emirates, der tog andenpladsen. Vingegaards holdkammerat fra Jumbo-Visma, Wout van Aert, fuldendte podiet med en tredjeplads 2 minutter og 51 sekunder efter Vingegaard.

I klassementet befinder Vingegaard sig fortsat solidt på førstepladsen, med et nu øget forspring på 1 minut og 48 sekunder ned til Pogacar. Adam Yates fra INEOS Grenadiers ligger på tredjepladsen, 8 minutter og 52 sekunder efter Vingegaard.

Inden enkeltstarten var spørgsmålet om styrkeforholdet mellem Vingegaard og Pogacar det dominerende emne. Men det tog ikke mange minutter før Vingegaard havde gjort det klart, at han i øjeblikket er overlegen, i hvert fald når det gælder en enkeltstart. Fra første mellemtid var Vingegaard klart den hurtigste, og forspringet voksede blot som tiden skred frem.