Danmark var Ungarn fuldstændig overlegne i VM-kvartfinalen og vandt med 40-23.

Ikke på et eneste tidspunkt var Ungarn foran i kampen. Fra start til slut var det dansk dominans, og det var særligt med en solid dansk defensiv i en hovedrolle og med Mathias Gidsel som den offensive arkitekt.

Danskerne foldede sig ud, ligesom det var tilfældet mod Egypten i den afgørende kamp i mellemrunden. Intet blev overladt til tilfældighederne, da et særdeles veloplagt dansk mandskab gik til pause foran med 21-12.

De fik ikke Nikolaj Jacobsen til at ville have Danmark til at træde på speederen. Landstræneren krævede koncentration kampen igennem, og imodsætning til tidligere i turneringen, hvor de danske reserver ikke har leveret på det forventede niveau, var det tilfældet mod Ungarn.

I midten af anden halvleg blev blandt andet Lukas Jørgensen, Jacob Holm og Kevin Møller sat på banen, og til sidst fik Mathias Gidsel sig et velfortjent hvil. Det betød, at Niclas Kirkeløkke fik angrebsminutter på favoritpositionen højre back, hvilket han udnyttede til at score fem mål, hvilket var med til at give en dansk sejr på 40-23.

I semifinalen, der spilles på fredag, møder Danmark Spanien.