Kanalbyen i Fredericia er hjemsted for en række innovative virksomheder, og Stay Cool er en af dem. Med deres avancerede cryokammer tilbyder Diana List Nielsen og Anette Dal kunder en forfriskende kryoterapibehandling. AVISEN besøgte Stay Cool og fik et indblik i denne alternative behandlingsform og de to iværksætteres visioner for virksomheden.

Undertegnede blev inviteret til at prøve en behandling hos Stay Cool.

Da jeg trådte ind i Stay Cool i Fredericias Kanalbyen, var jeg spændt på at prøve kryoterapi for første gang. Diana List Nielsen og Anette Dal, ejerne af klinikken, havde inviteret mig til at prøve deres cryokammer og opleve, hvordan den ekstreme kulde kan forvandle kroppens velvære og energiniveau.

Inden jeg gik ind i kryokammeret, gav Anette mig nogle råd om, hvordan jeg skulle trække vejret og håndtere kulden. “Træk vejret ned i maven,” sagde hun, og jeg nikkede ivrigt, klar til at tage udfordringen op.

Da jeg trådte ind i selve cryokammeret, var det som om, at min krop straks reagerede på den ekstreme kulde. Jeg kunne mærke, at mine muskler begyndte at trække sig sammen, og at min vejrtrækning blev hurtigere og mere overfladisk. Det føltes nærmest som om, at jeg var blevet lukket inde i en stor fryser.

Jeg fulgte Anettes råd og fokuserede på at trække vejret dybt ned i maven, hvilket hjalp mig med at håndtere den bidende kulde. Efter de første 40 sekunder begyndte jeg at vænne mig til kulden, og jeg kunne mærke, hvordan min krop langsomt begyndte at slappe af. Jeg lukkede mine øjne og forsøgte at fokusere på min vejrtrækning.

Stay Cool og deres vision

Diana og Anette fortæller, at de har haft stor succes med at tiltrække kunder fra Fredericia og omegn. De har udnyttet deres netværk i byen og arrangeret events for at øge kendskabet til deres behandlinger.

– Vi troede nok, at vi skulle kæmpe mere for at få kunder. Men vi har rigtig mange kunder fra andre byer. Vi har et stort netværk her i byen, så det har spredt sig hurtigt, siger Diana.

Anette og Diana supplerer hinanden godt med deres forskellige baggrunde inden for drift og markedsføring. De har i alt 11 ansatte, herunder sygeplejersker, fysioterapeuter og massører, som alle har gennemgået en eksamen designet af Stay Cool.

– Vi laver også flere events hernede. Generelt har vi lavet rigtig mange tiltag. Der er blevet kæmpet rigtig meget for det, siger Anette.

Kryoterapi er en alternativ behandlingsform, og Stay Cool benytter avanceret teknologi udviklet af Nokia. Behandlingerne kan hjælpe personer med smerter og forbedre præstationer inden for sport. Flere lokale sportsklubber, herunder FC Fredericia og FHK, benytter sig af behandlingerne hos Stay Cool.

Både Diana og Anette værdsætter deres placering i Kanalbyen og nærheden til East Coast Surfers, da det skaber en afslappet atmosfære og understreger, at kryoterapi ikke er en eksklusiv skønhedsbehandling, men en behandlingsform, der kan kombineres med mange forskellige aktiviteter.

Fremtidsplaner

Stay Cool er i fuld gang med åbningen af deres nye afdeling i Odense og har fundet det perfekte lokale ved Brandts Passage, så snart maskine. Priserne for kryoterapibehandlinger hos Stay Cool ligger på 450 kr. pr. behandling eller 2.500 kr. for et 10-klipkort.

Stay Cool er et eksempel på den innovative ånd og det lokale engagement, der præger Kanalbyen. Med deres unikke kryoterapibehandlinger og iværksætterånd bidrager Diana og Anette til den positive udvikling og diversitet, som området oplever.

Diana og Anette har skabt en virksomhed, der kombinerer deres forskellige kompetencer og tilbyder et alternativt behandlingstilbud til folk i Fredericia og omegn.

Med deres kommende ekspansion til Odense og engagement i at skabe et inkluderende miljø, hvor både mænd og kvinder kan nyde godt af kryoterapi, er Stay Cool et spændende eksempel på, hvordan innovative behandlingsformer og iværksætterånd kan blomstre i Kanalbyen.