Det har været en stille nat for Fyns Politi med meget få hændelser. Imens Fyns Politi melder om nul hændelser i Middelfart, så var der mere travlt i Odense, hvor der meldes om alt fra offentlig uorden til indbrud.

Skænderi fører til sigtelser på Østre Stationsvej

På Østre Stationsvej i Odense C udspillede en urolig scene sig kl. 17:08, da to lokale mænd, en 56-årig og en 52-årig, blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Ifølge rapporterne var deres skænderi og udadreagerende adfærd årsagen til politiets indgriben.

Spirituskørsel

Ved 19:50-tiden blev en 58-årig mand anholdt på Christmas Møllers Vej i Odense V. Manden, der er fra Odense kommune, blev sigtet for spirituskørsel og for at føre bil i en periode, hvor han var frakendt kørekortet.

Narkotikasigtelser i Gartnerbyen

Senere på aftenen, kl. 21:06 i Gartnerbyen, blev to unge mænd på 18 og 20 år, begge fra Odense kommune, sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. Dette fremgår af politirapporten, som ikke yderligere detaljerer omstændighederne omkring anholdelsen.

Indbrud på Roers Allé

En mere alvorlig hændelse fandt sted på Roers Allé i Odense NV, hvor der blev rapporteret et indbrud den 29. januar omkring kl. 16:30. Gerningspersonerne opnåede adgang via et opbrudt vindue. Selvom der endnu ikke er fuldt overblik over de stjålne genstande, er det bekræftet, at en computer er blandt de savnede ejendele.

Mistet Nummerplade på Lille Tornbjerg Vej

I Odense SØ blev der den 27. januar rapporteret en usædvanlig hændelse på Lille Tornbjerg Vej. En anmelder oplyste, at en varebil havde tabt sin forreste nummerplade, en hændelse der understreger vigtigheden af køretøjers vedligeholdelse og sikkerhed på vejene.

Tyveri af AirPods på Solbærvej

Endelig rapporteres der fra Solbærvej i Odense S, at en borger blev offer for tyveri den 29. januar. Fra en jakkelomme, som var blevet lynet op, blev forurettedes AirPods Pro stjålet.