Det danske herrelandshold har på enestående vis vundet guld i VM i håndbold med en sejr over Frankrig. Kom og hyld holdet fra Københavns Rådhusplads, når de i morgen mandag 30. januar 2023 kl. 17.05 fejres med balkonhyldest og rådhuspandekager.

Med guldmedaljer og VM-pokal bliver de nykårede danske verdensmestre i morgen mandag 30. januar 2023 kl. 17.05 hædret på Københavns Rådhus, hvor overborgmester Sophie Hæstorp Andersen ønsker tillykke og byder på rådhuspandekager.

– De danske håndboldherrer er verdensmestre for tredje gang i træk. Det er intet mindre end en historisk bedrift, som fortjener den største respekt og hyldest. Balkonen er selvfølgelig klar til VM-holdet. Jeg håber, at hele Danmark vil valfarte til København og Rådhuspladsen for at fejre de tredobbelte guldvindere, siger overborgmester Sophie Hæstorp Andersen.

Som triple-vindere af VM i herrehåndbold er glæden og stoltheden over den nye titel stor i Dansk Håndbold Forbund:

– Det er en fuldstændig fantastisk præstation, og en hidtil uset magtdemonstration, vores danske herrelandshold har leveret. Jeg er pavestolt over, hvad de har opnået på banen, men mindst lige så stolt over den vildt flotte opbakning, der har været til holdet både i arenaerne og hjemmefra. Tusind tak for det – vi håber at se rigtig mange på Rådhuspladsen, siger formand i Dansk Håndbold Forbund, Morten Stig Christensen.

Det anbefales at komme i god tid på Rådhuspladsen, da noget af pladsen er under renovering og derfor afspærret.