Det ser ud til, at den kendte danske cykelrytter Jakob Fuglsang ikke vil deltage i dette års Tour de France. Dette blev bekendtgjort af hans hold, Israel-Premier Tech, der offentliggjorde deres holdopstilling til det berømte etapeløb, og Jakob Fuglsangs navn manglede på listen.

Holdet har udvalgt otte ryttere til at konkurrere i Tour de France, men hverken Fuglsang eller den tidligere Tour-vinder Chris Froome er blandt de udvalgte. Jakob Fuglsang, som tidligere har offentliggjort, at han planlagde at deltage i løbet, blev ikke nævnt i holdets udtalelse om deres udtagelse.

Tilbage i april fortalte Fuglsang til TV 2 Sport, at han oprindeligt havde planlagt at køre Giro d’Italia og derfor have udeladt Tour de France fra hans køreplan. Men planerne ændrede sig, og han havde håbet på at være i god form til at køre Tour de France, med ambitionen om at sikre sig nogle etapesejre.

Uheldigvis fik Fuglsang en stor del af sin forårssæson ødelagt, da han blev diagnosticeret med en betændelse i venstre testikel, hvilket krævede en pause på fem uger. Denne uheldige omstændighed resulterede i, at han var nødt til at trække sig fra Giro d’Italia i maj. Nu ser det ud til, at hans håb om at deltage i Tour de France også er blevet kastet i skyggen.