Efter otte år som direktør for Sundhedsstyrelsen har Søren Brostrøm besluttet ikke at søge genansættelse, når hans åremålsansættelse udløber til efteråret. Dette betyder, at Sundhedsstyrelsen skal finde en ny direktør for at fortsætte arbejdet.

– Jeg er meget glad for at være i Sundhedsstyrelsen, har masser af energi og mange gode år tilbage på arbejdsmarkedet. Men med otte år vil jeg være den længst siddende direktør i Sundhedsstyrelsen i mere end tredive år, og jeg vil have været tolv år i styrelsen. Jeg har længe vidst, at jeg ikke ville søge stillingen igen. Generelt synes jeg ikke, man skal sidde for længe på vigtige poster, hvor man kan komme til at fylde for meget og spærre for udvikling. Både Sundhedsstyrelsen og jeg skal videre, siger Søren Brostrøm, der blev kendt af alle danskere under coronapandemien.

Han fortsætter med at udtrykke sin stolthed over arbejdet i Sundhedsstyrelsen: “Styrelsen har stor faglig autoritet. Vi er en attraktiv arbejdsplads med stærk social kapital og gode udviklingsmuligheder.” Brostrøm understreger, at hans kontrakt løber til d. 7. oktober 2023, hvilket giver tid til både at finde en ny direktør og til, at han selv kan finde et nyt job.

Stillingsopslaget for direktørposten i Sundhedsstyrelsen vil blive offentliggjort på Indenrigs- og Sundhedsministeriets hjemmeside den 12. april kl. 13. Ansøgningsfristen er sat til den 30. april 2023.

https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/