Torsdag aften spillede Odense Håndbold i pokalturneringen mod Fredericia Håndboldklub. Under et døgn tidligere havde de spillet et brag i ligaen mod Ikast, og skiftet fra det til en kamp mod et upåagtet FHK-mandskab var lidt af en kontrast. Det sætter Odenses landsholdsspiller Helena Elver ord på.

Odense kom ikke med alle stjernerne, men der var stjernestøv over mandskabet, der foruden Elver, blandt andet talte Malin Aune, Larissa Nusser, Ragnhild Valle og Nikita Van Der Vliet. De havde alle spillet en rolle onsdag aften, da de lavede et stort comeback mod Ikast, men torsdag var der en opgave, der skulle løses. Efter 2×30 minutter stod Odense som vinder med cifrene 37-13.

-Det er en del af gamet, at vi går lige så professionelt til sådan en kamp. Vi er glade for at få en sejr og give en oplevelse til nogle af dem, der skal spille mod os, siger Helena Elver omgivet af en masse børn, der ville have en selfie og autograf med den danske landsholdsspiller.

Kampen blev planlagt med kort varsel. Det var ikke, hvad Elver havde regnet med at bruge torsdag aften på.

– Det er klart, at få at vide, at vi har en kamp torsdag, ændrer lidt i planerne, og vi kommer med et smil og vil give folk en god oplevelse, forklarer Elver.

Kampen gjorde dog ikke noget for Odense. Det gjorde, at deres allerede planlagte haltræning, der dog skulle have været tidligere på dagen, blev afløst af en kamp i thansen Arena.

– Vi skulle have haft en træning i dag alligevel, så det her var vores træning. Vi fokuserede 100 procent på os selv og løste tingene på banen, da vi ikke kendte dem bedre, siger Helena Elver.

Selvom Odense gjorde, hvad der passede dem, og var i fuld kontrol, da modstanden ikke var stor, kan de tage noget med videre.

– Vi fik en masse spillere i kamp, og vi fik brugt minutter på banen til at øve ting, som vi ellers ville skulle have øvet til træning, og så var det dejligt, at alle fik lov at få nogle minutter på banen, slutter Helena Elver.