Nu kan du tilmelde dig til dette års fondskonference, som finder sted tirsdag den 28. februar i Vejen Idrætscenter fra klokken 16-21.

Formålet med fondskonferencen er at støtte og inspirere foreninger, landsbyer, lokale ildsjæle og kommunerne i deres arbejde med FN’s verdensmål nummer 11: ”Bæredygtige byer og lokalsamfund”.

Bæredygtighed omfatter på konferencen det miljømæssige, økonomiske og sociale aspekt af begrebet.

Med et begrænset antal pladser tyder alt på, at der igen bliver udsolgt. Hurtig tilmelding anbefales derfor, lyder det fra arrangørgruppen, som består af repræsentanter fra Billund, Vejen, Middelfart, Kolding, Fredericia og Haderslev kommuner.

Peter Wissing fra Wissing Sustain kickstarter konferencen ved at pege på, hvad foreninger, kommuner og fonde kan supplere hinanden med for at nå i mål med netop verdensmål nummer 11.

Det er efterfølgende muligt at deltage i forskellige oplæg og workshops efter eget ønske, og her er mulighederne mange.

Ud over en række rådgivningsvirksomheder kommer fondene selvfølgelig også selv og fortæller om de støttemuligheder, der er til udvikling af bæredygtige lokalsamfund.

Derudover er det muligt at hente inspiration til egne projekter ved en række forskellige oplæg – og få viden om, hvordan man via sit netværk kan skaffe midler til et givent projekt.

– Vi håber, programmet bliver taget lige så godt imod som ved fondskonferencen i 2020, hvor vi måtte melde alt udsolgt i løbet af meget kort tid, lyder det fra arrangørgruppen og tilføjer:

– Ved evalueringen af seneste fondskonference oplevede vi en stor efterspørgsel på inspirationscases, hvilket vi med dette års program har forsøgt at imødekomme.