FC Fredericia har indgået en lejeaftale med 30-årig Nicolai Brock-Madsen, der i forårssæsonen er udlejet fra Superliga-klubben Randers.

I efteråret var der sparsomt med spilletid for Nicolai Brock-Madsen i Randers, og da han ikke havde udsigt til en større rolle i foråret havde han fået muligheden for at afsøge mulighederne for et skifte. Sådan en mulighed opstod der nu.

FC Fredericia har hele tiden slået fast, at de ville hente rutine ind i dette transfervindue. Det er sket med Jesper Juelsgård, Anders Holvad og nu Brock-Madsen. Dertil kommer det, at FC Fredericia også har hentet færøske Daniel Johansen og har fået rutinerede Nicolaj Ritter tilbage fra en skade.

– Da vi gik ind i dette vindue var vores målsætning at forstærke os med rutine, som vores unge, dygtige spillere kan læne sig op ad. Dette føler vi er lykkedes med Juelsgård, Holvad og Brock-Madsen, siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

Selvom transfervinduet har åbent frem til midnat, og det efterfølgende fortsat er muligt at tilknytte kontraktfrie spillere, kommer FC Fredericia ikke til at foretage sig yderligere på transfermarkedet. Dermed kommer der ikke en direkte erstatning for Alexander Jensen, der blev solgt til Brommapojkarna.

– Vi føler os godt garderet med både Oliver Olsen og Valance Nambishi. Det er midlerne fra salget af Alexander Jensen, der nu gør detmuligt, at vi kunne hente Brock-Madsen, og nu står vi med en trup, der antalmæssigt, er godt rustet til foråret, slutter Stig Pedersen.

I løbet af karrieren er det blevet til 138 kampe for Nicolai Brock-Madsen i Randers-trøjen, og i AC Horsens står han noteret for 54 kampe. Det er også blevet til udenlandsophold i St. Mirren, Birmingham, Cracovia og PEC Zwolle, hvor det blev til størst succes hos sidstnævnte med ti mål i 25 kampe.