FC Fredericia har indgået en halvanden årig aftale med den tidligere Superliga-profil, Jesper Juelsgård.

33-årig Juelsgård har været kontraktløs siden midten af oktober, hvor islandske Valur ophævede hans kontrakt. ,men det er der nu lavet om på. Inden da havde Juelsgård spillet 25 kampe for den islandske klub, som han skiftede til vinteren 2022. 

Nu har den venstrebenede forsvarsspiller, som både kan spille i midterforsvaret og på venstre back, fundet sig en ny klub i form af FC Fredericia, der får en rutineret spiller tilføjet den unge trup.

– Vi har ledt efter en rutineret spiller, som vi kunne tilføre holdet, og det har vi nu fundet. Samtidig har vi ingen venstrebenede midterforsvarer, og det giver os nye muligheder, selvom han selvfølgelig ikke er garanteret spilletid. Juelsgård skal være med til at give os mere rutine, og også være med til at være en rutineret spiller man kan støtte sig op af til træning og udenfor banen, siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

Tilgangen af Juelsgård er FC Fredericias anden i det her transfervindue. Fra årsskiftet sikrede man sig venstrebenede Daniel Johansen på en fri transfer, da han havde kontraktudløb i færøske HB.

Tidligere i karrieren har Juelsgård spillet i FC Midtjylland, Evian, Brøndby og AGF, og han står noteret for to A-landskampe for Danmark. Jesper Juelsgård kan få uofficiel debut for FC Fredericia, når de fredag spiller mod AaB i en træningskamp.