Heldet er med arrangørerne af Rock under Broen. For for anden dag i streg skinner solen fra en næsten skyfri himmel, mens tusinder af festivalgæster glæder sig over sommeren, koncerterne og stemningen.

Lørdagens musik blev startet af Shubberne, der med et parade af de gamle Shubidua-sange kunne få æren af at byde velkommen til et tændt publikum. Det har været et eksperiment for arrangørerne, om man kan afholde to festivaldage i streg, men lige nu tyder det på, at publikum har taget godt imod konceptet.

I går var eftermiddagstrafikken over Den nye Lillebæltsbro hårdt ramt af både almindelig myldertid og koncertgæster, der ville af mod Middelfart. Men bortset fra de logistiske udfordringer lykkedes det at få pladsen fyldt op. Stemningen holdte fra første til sidste minut, og der var travlhed blandt de mange frivillige.

Nu gælder det så den helt store lørdag, der er den traditionelle koncertdag for Rock under Broen. Arrangørerne kunne allerede forleden melde udsolgt, så succesen er allerede hjemme.

Dagens program ser sådan her ud:

Shubberne12:00
Folkeklubben13:30
HUGORM15:00
Tessa16:30
Burhan G18:00
Carpark North19:30
The Minds Of 9921:00
TV-222:45