Ulrich Nicolaisen, direktøren for EventC, er ikke en mand, der er bange for at tage chancer. Med en dyb forståelse for musikkens univers og et øje for de mest unikke og engagerende oplevelser, er det lykkedes ham at drive EventC til nye højder.

Fremgangen begyndte at tage fart, da EventC i 2018-2019 indledte deres samarbejde med Seebach-familien. Her hjalp de med afviklingen af de såkaldte ‘familiekoncerter’.

Midt i restriktionerne og udfordringerne i coronapandemien i 2020 og 2021, viste EventC deres innovative ånd ved at sætte deres præg på gammeldags havnekoncerter. Trods deltagerbegrænsninger på kun 500 personer, og med en beskeden fortjeneste, fandt de vejen frem i syv forskellige byer over hele Danmark. Denne tilpasning og tålmodighed viste virksomhedens evne til at overvinde barrierer og forblive relevante, selv under uforudsigelige omstændigheder.

– Da corona ramte, besluttede vi at lave havnekoncerter i syv forskellige byer rundt om i Danmark. På trods af, at der kun måtte være 500 deltagere ad gangen, hvilket ikke gjorde det til en guldgrube, lærte vi noget vigtigt. Vi opdagede, at vi er rigtig gode til at få det hele til at glide – fra planlægning til udførelse. Selvom det ikke gav den store gevinst i kassen, viste det os, hvor godt vi er til at klare logistikken. Og den erfaring kan vi bruge fremadrettet, når vi planlægger større begivenheder, forklarer Ulrich.

I 2022 havde man forberedt sig på restriktionerne, men landet åbnede, og EventC blev tvunget til at revidere deres planer. Igen blev det muligt at arrangere større koncerter.

– Vi havde planlagt og forberedt os på et år fyldt med koncerter designet til at operere under coronarestriktionerne. Men pludselig, ganske uforventet, åbnede landet op. Dette, parret med det faktum at ‘Rock Under Broen’ koncerten for det år allerede var solgt i 2019, og priserne på stort set alt var steget, tvang os til at tænke i nye baner. I sensommeren 2022 besluttede vi os for at reevaluere vores strategi. Vi lavede en ambitiøs femårsplan, der anerkendte den realitet, at de største koncerter simpelthen ikke finder sted i vores by. Derfor var vi nødt til at rette vores fokus mod en bredere vifte af begivenheder rundt om i landet, uddyber Ulrich Nicolaisen.

Med en innovativ tilgang og fastholdelsen af at skabe musikoplevelser af høj værdi, var EventC ikke kun i stand til at overleve, men også blomstre midt i udfordrende tider. Nicolaisens vision har altid været klar – at skabe mindeværdige oplevelser, der rører folk dybt, uanset hvor mange udfordringer der måtte stå i vejen. Han erkender, at EventC’s succes ikke kun er et resultat af hans egne bestræbelser, men også af det utrættelige arbejde fra et engageret og dedikeret team.

– Det skal være klart for alle, at jeg ikke kæmper kampen alene. Vi er et stærkt hold af dedikerede mennesker, der knokler hver eneste dag. Vi gør alt, hvad vi kan for at give vores kunder de bedste oplevelser. Det er kundernes glæde og tilfredshed, der driver os. Uden mit team, ville EventC slet ikke være der, hvor vi er i dag. Deres hårdt arbejde, deres ideer og deres passion er hjertet i vores virksomhed, uddyber Ulrich.

Men for Nicolaisen er arbejdet med EventC mere end bare en forretning. Det er en passion. Og det er denne passion, der driver ham og hans team fremad, på trods af de udfordringer de møder.

– Musik er virkelig et sprog, som vi alle kan tale og forstå. Det er utroligt, hvordan et enkelt musikstykke kan bringe folk fra forskellige hjørner af verden sammen, skabe forbindelser, der ellers aldrig ville have eksisteret. Musik bryder grænser og skaber fællesskab. Det er det, der gør musikken så magisk for mig. Det er den magi, den samhørighed og det fællesskab, der giver mig lyst til at springe ud af sengen hver eneste morgen, klar til at arbejde, klar til at skabe. Når jeg ser, hvordan musik kan berøre og ændre folks liv, ved jeg, at alt det hårde arbejde er det værd, forklarer han.

EventC afviklede for nyligt deres hidtil største opgave da de til den spektakulære koncert med Rammstein i Odense den 2. og 3. juni drev alle barerne på pladsen med hjælp fra over 700 frivillige samt et yderst kompetent bar – og projektlederteam.

– Det var ikke blot den største udendørs koncert nogensinde i Odense, men i hele Danmark, med over 94.000 tilskuere fordelt over to dage. Forestillingen var af enorme dimensioner, Jeg er utrolig stolt af den måde vi var med til at afvikle opgaven på, fortæller Ulrich med et smil.

Til trods for den markante vækst hos EventC har rejsen ikke været uden udfordringer. En af de nylige hændelser, som Nicolaisen omtaler, er deres arrangement af VIP-sektionen ved ‘Rock Under Broen’, hvor de var ansvarlige for 700 gæster på fredagen og 1.500 gæster lørdag. Dette enorme antal gæster repræsenterede ikke mindre end 120 forskellige virksomheder.

– Vi så en tendens til, at gæstegrupperne blev større, især om fredagen. Men vejret spillede os et puds – alle elsker en god solskinsdag, så vores gæster havde et stærkt ønske om at opleve koncerten under åben himmel i stedet for i teltet. Det krævede en del fleksibilitet og tilpasninger fra vores side, forklarer han.

EventC har også taget store skridt i at udvide deres netværk og opbygge stærke partnerskaber. En af deres mest bemærkelsesværdige bedrifter på det seneste har været at indgå en treårig aftale med Valdemar Slot, en fremtrædende kulturinstitution i Danmark. Efter at have været i dialog med slottets ejere siden 2018, har EventC endelig fået chancen for at afholde deres koncerter på dette historiske sted.

– Vi har foretaget en dybdegående research for at forstå, hvad tidligere arrangementer på slottet har budt på. Vi har talt med mange forskellige mennesker og gennemgået utallige anmeldelser for at sikre, at vi kan optimere vores egne arrangementer baseret på disse erfaringer, siger Ulrich.

EventC’s tilgang til at afvikle disse koncerter er at gøre det med stor omhu og respekt. Mad- og drikkevarer vil blive serveret uden for slotshaven for at bevare stedets naturlige skønhed, og gæsterne vil have mulighed for at nyde deres måltider med udsigt over den smukke have.

Udover at afholde store koncerter, har EventC også gjort sig bemærket ved at organisere firmaevents.

– Vi har netop ændret lidt på det og besluttet at afholde 4-6 større firmabegivenheder om året. Disse events skal være unikke og blandt andet give erhvervsgæsterne et indblik i, eksempelvis hvordan en stor koncert afvikles, med eksklusive backstage-ture, uddyber Nicolaisen, og fortsætter:

– Jeg satser meget på dette projekt. Jeg ved ikke, om jeg er visionær, men man skal turde tage chancer. Jeg ser potentiale i vores virksomhed, og jeg ved, at EventC har potentiale. Vi skal fortsætte med at vokse og udvide os. Mit fokus er ikke at gøre mange ting, men at gøre de rigtige ting. Og det, der virkelig tæller for mig, er at holde vores høje standard.

EventC har vist, at de er i stand til at tilpasse sig og overvinde de vanskeligheder, der kommer deres vej. Med deres innovative tilgang til musikarrangementer og Nicolaisens ledelse, ser fremtiden lys ud for EventC. Virksomheden er allerede i gang med at planlægge nye og spændende begivenheder, der vil fortsætte med at røre deres publikum og skabe mindeværdige oplevelser i Danmark og udover.