Søndag klokken 16:43 fik Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om en drukneulykke i badelandet i Fredericia Idrætscenter. Grundet en hurtig indsats overlevede barnet, oplyser leder af Madsbyparken, Jacob Falkenby.

Fredericia Idrætscenter lavede søndag aften et Facebook-opslag, hvor der står, at der tidligere søndag skete en episode, hvor deres liveredderteam og ambulancetjensten måtte i aktion. I den forbindelse tilbyder idrætscentret krisehjælp, hvis gæster har overværet episoden, står der i opslaget, hvor ikke stod oplyst, hvad der konkret var sket.

Vagthavende hos Sydøstjyllands Politi bekræfter søndag aften, at der har været en drukneulykke i badelandet. Vagtchefen oplyser, at der blev givet førstehjælp til barnet, der overlevede.

Leder af Madsbyparken, Jacob Falkenby, uddyber hvad der skete:

– Drengen blev fundet livløs i bassinet og var blå i hovedet. Vores livredder blev tilkaldt og begyndte at yde førstehjælp. En læge, som var i badelandet som gæst, hjalp til. Sammen fik de liv i drengen, og da ambulancen kom tog de over, siger Falkenby.

Medarbejdere i Fredericia Idrætscenter, der var til stede, og gæsterne der var til stede, er alle blevet tilbudt hjælp via Falck Heathcare.

På nuværende tidspunkt er Fredericia Idrætscenter i gang med at undersøge, hvad der præcist skete, og vil for nuværende ikke kommentere yderligere på episoden.