Fodboldspilleren Casper Tengstedt har kun spillet et halvt år i Rosenborg. Nu vender han snuden den anden vej, hvor han skifter til klubben Benfica, og det skulle der angiveligt være store summer penge i. 

Det er gået hurtigt for den unge 22-årige fodboldspiller, og så som i går onsdag skiftede han til den portugisiske klub Benfica, hvor han har skrevet kontrakt frem til 2028. 

Det er ikke meget mere end otte måneder siden, at den 22-årige fodboldspiller spillede for AC Horsens i 1. division. Tengstedt fulgte med op i superligaen og blot efter tre kampe i indeværende sæson, blev han købt af Rosenborg, hvor han allerede har scoret 15 mål og lavet 9 assister i den norske liga. 

Ifølge B.T., Ekstra Bladet, bold.dk samt portugisiske og norske medier betaler Benfica mindst 60 millioner kroner for Tengstedt. Dertil en række bonusser, hvis han præsterer som i den norske liga. 

Casper Tengstedt kan også se frem til at få en ny dansk holdkammerat. Den danske VM-back Alexander Bah spiller nemlig for samme klub Benfica. 

Casper Tengstedt skal spille i angrebet, hvor han kommer til at kæmpe om spilletiden med den store fodboldspiller Goncalo Ramos.