Byens Rens er under konkursbehandling. Det fremgår af Statstidende, og ejer af virksomheden, Ricky Kenbjerg, bekræfter det til AVISEN og oplyser, at man er i gang med en omstrukturering i det store renseri, der beskæftiger omkring 60 medarbejdere på Jupitervej i Fredericia.

Mandag blev der indgivet en konkursbegæring af BR Rensetøj ApS, der er selskabet, som står bag Byens Rens.

– Byens Rens stoppede i tirsdags med at tage nye ordrer ind, da virksomheden er under konkursbehandling med henblik på omstrukturering af selskabet og videreførelse af aktiviteterne, oplyser Ricky Kenbjerg og slår fast, at kunderne ikke er berørte.

– 95 % af kunderne har allerede fået deres færdige ordrer. Resterende ordrer vil blive udleveret, idet butikken på Jupitervej har åbent for udlevering.

Ejerne af Byens Rens har i samarbejde med virksomhedens interessenter lavet en realistisk plan for at kunne genoptage driften snarest muligt igen. 

Ricky Kenbjerg oplyser, at virksomheden, som mange andre lignende virksomheder, er plaget af gæld som følge af de sidste tre år med covid-19, energikrise, råvarestigninger og senest krise i detailhandlen.

Kurator i sagen er Jan Bruun Jørgensen fra Andersen Partners Advokatfirma.