Christian Runge Fris er pr. 1.1.2023 ansat som brand- og kommunikationsrådgiver hos Danske Digitale Medier A/S.

– Christian vil være en værdifuld tilføjelse til vores team og bringer med sig mange års erfaring inden for kommunikation og salg. Han er uddannet cand.merc. i strategisk kommunikation fra Aarhus Universitet og har arbejdet med brand- og annoncesalg hos Watch Media i Aarhus, udtaler direktør hos Danske Digitale Medier A/S, Andreas Dyhrberg Andreassen.

I sit job hos Danske Digitale Medier A/S vil Christian arbejde med virksomheders kommunikation, herunder hvordan de får mest muligt ud af deres digitale kommunikation og branding. 

– Jeg skal styrke og opbygge vores salg af annoncer og kommunikationsløsninger i Middelfart og Kolding, hvor jeg også får ansvar for at opbygge kendskabsgraden til Danske Digitale Mediers platforme, blandt andet middelfartavisen.dkkoldingavisen.dk, avisen.nu, og politika.dk. Det er arbejde, jeg ser frem til. Jeg brænder for at møde mennesker og virksomheder, udtaler Christian Runge Fris.

Inden for kommunikationsopgaver vil Christian indgå i vores team hos Interloqour – en del af Danske Digitale Medier A/S), der arbejder med strategisk kommunikation.

– Vi har allerede flere store kunder indenfor strategisk kommunikation, og i takt med informationsstrømmen i samfundet er blevet digital, har vi fået flere opgaver. Her vil Christian også via sin uddannelse og erhvervserfaring kunne bidrage positivt til vores kunder. Han ser muligheder frem for begrænsninger og har en stærk forståelse for forretningsprocesser. Det giver værdi, siger Andreas Dyhrberg Andreassen.