Fyns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der mistænkes for at stå bag en række bedragerier mod ældre borgere i Odense, Munkebo og Langeskov-området.

I perioden fra den 7. til den 10. oktober blev der registreret seks tilfælde af bedrageri, og politiet formoder, at det drejer sig om samme gerningsmand.

Fremgangsmåden har været ens i alle sagerne. Gerningsmanden har franaret ældre borgere deres dankort, som efterfølgende hurtigt er blevet brugt til at hæve penge i lokale automater. Politiet har sikret sig overvågningsbilleder af manden, hvor han ses benytte et dankort, stjålet fra en borger i Munkebo, ved en hæveautomat i Odense.

Fyns Politi har frigivet dette overvågningsbillede af den mistænkte gerningsmand, der ses anvende et stjålet dankort ved en hæveautomat i Odense. Har du oplysninger om manden, bedes du kontakte politiet på 114.

Gerningsmanden beskrives som en mand mellem 25 og 30 år, af mellemøstlig udseende, med en højde på mellem 170 og 180 cm. Han har en almindelig til spinkel kropsbygning, skulderlangt sort hår og et overskæg. Ved den seneste observation var han iført blå eller grønne bukser, en råhvid hoodie med sort lynlås og kantbånd samt sorte sko. Desuden bar han på en mobiltelefon med et karakteristisk bagsidecover dekoreret med små hjerter.