Mandag aften var der dømt grillaften i Madsby Parken, da Mødrehjælpen i Fredericia havde inviteret familier til en aften med gratis mad, is og hygge. Virksomheden Hansen EL A/S havde sponsoreret arrangementet. 

Indehaverne af Hansen EL A/S, Ove Hansen og sønnen, Simon Hansen, var dukket op for at hilse pænt på de deltagende familier samt de frivillige.

Tanken bag det økonomiske bidrag, som aktørerne fra Hansen EL A/S har givet Mødrehjælpen i Fredericia, er at honorere de frivilliges indsats. De yder et stort stykke arbejde i lokalsamfundet. Ifølge Simon Hansen vil virksomheden gerne bidrage for at vise deres taknemlighed over for de frivilliges konstante indsats og engagement, som en forening, der gør en forskel for mange menneskers liv.

Fra venstre: Ove Hansen, Simon Hansen, Hanne Lumby og Hanne Nielsen. Foto: AVISEN

Derudover har Hansen EL A/S doneret penge til arrangementet for at inspirere andre virksomheder i byen til at gøre det samme.

– Der er nogle, som har det sværere end andre, og de skal også have gode oplevelser. Det kan både vi og andre virksomheder hjælpe med ved at give de nødvendige ressourcer, der er brug for. Vi vil derfor gerne vise andre virksomheder værdien ved at være med til at anerkende de frivilliges indsats samt give udsatte befolkningsgrupper gode minder, siger Simon Hansen. 

Han får tilslutning af sin far, der deler begejstringen for at give igen til lokalsamfundet. Det betyder noget.

– Et lille bidrag kan betyde meget for nogle mennesker, og derfor vil vi gerne støtte det lokale, siger Ove Hansen.

Hos Mødrehjælpen i Fredericia er man super glade for donationerne fra Hansen EL A/S, da de mener, at det er vigtigt at fokusere på mennesker, der har brug for en håndsrækning.

– Det er meningen, at vi mødes en gang i måneden eller hver 14. dag, hvilket kan være et hyggearrangement, som vi afholder her til aften, siger Hanne Lumby, der er frivillig i foreningen.

Derudover glæder hun sig over, at en af byens erhvervsdrivende har sponsoreret arrangementet, da det giver smil på læberne både hos børnene og forældrene, at der er mennesker ud fra, som tænker på dem.

De frivillige mener, at sammenkomsterne giver socialt udsatte familier et bedre netværk, da man mødes med andre og i fællesskab fællesskab får tal om massevis af emner. Det giver både nye relationer og bekendtskaber, og det sætter familierne stor pris på.

Hos Simon Hansen og faren, Ove Hansen, glæder man sig over at bidrage en smule til denne del ved at få cirka 20 mennesker til at samle sig til mad og hygge.