Vejle Boldklub står med et point efter fem kampe, og det er ikke godt nok, erkender holdets cheftræner, Carit Falch.

Mandag aften tabte vejlenserne 1-0 på hjemmebane til AaB, der kørte Vejle rundt i managen i første halvleg.

– Vi kom slet ikke med det udtryk vi havde arbejdet på. AaB er så godt et hold, at man bliver revet rundt, hvis man ikke er der. Vi var heldige med vi ikke var større bagud efter første halvleg, men da jeg lavede ændringer, så vi et andet Vejle-hold, som jeg kan identificere mig med, siger Carit Falch.

Falch hentyder blandt andet til, at han i pausen skiftede tre spillere ud i form af Saeid Ezatolahi, Jakob Schoop og Dimitrios Emmanoulidis, og ind i stedet kom Hans Hollsberg, Arbnor Mucolli og Lukas Engel. Særligt fremhæver Carit Falch Hollsberg, som ifølge træneren næsten ene mand hev holdet op, men der var også ros til andre spillere.

– Det var positivt at se hvordan holdet løftede sig. Sousa løftede sig, Mucolli kom ind og gjorde det godt, og bagkæden løste det godt. Der er mange positive historier fra anden halvleg, men resultatet var der ikke, siger Carit Falch.

I første halvleg kom Vejle ikke frem til chancer, men Falch hæfter sig ved, at der var muligheder for at score i anden halvleg.

– I første halvleg var vi heldige, men hvis vi kigger på, hvad vi skabte i anden halvleg, havde vi nok til at få et point, men der manglede det sidste. AaB kunne også have scoret yderligere, konstaterer Falch.

Efter fem spillerunder står VB noteret for et enkelt point. Carit Falch er lægger heller ikke skjul på, at pointmæssigt ser det tungt.

– Resultatmæssigt er det ikke godt nok. Det er ærgerligt, at vi ikke fik point i SønderjyskE og det var ærgerligt, at vi ikke vandt mod Brøndby, da det koster på kontoen nu. Det er tydeligt, at vi er sårbare. Vi har fået dygtige unge spillere, men de skal bruge tid på at ramme niveaet. Jeg ved, at vi i kulissen arbejder hårdt på at få flere rutinerede kræfter ind, der kan bidrage fra dag et, siger Carit Falch.

Vejle-træneren vil ikke gå i detaljer med, hvilke positioner, der kigges specifikt på med mere rutine, men han slår fast, at en ekstra angriber står højt på ønskelisten. Hvilke positioner, der ellers er tale om, står hen i det uvisse.

Med nederlaget er Vejle på sidstepladsen i Superligaen. Næste gang holdet skal i aktion er på mandag mod FC Nordsjælland på udebane.