Middelfart Boldklub udbyggede lørdag deres forspring i 3. division, da de vandt på udebane mod AB Tårnby. Samtidig tabte deres nærmeste konkurrent, Ishøj, og det gjorde, at de fik udbygget forspringet i toppen af tabellen.

Middelfart fortsætter deres fremmarch mod en oprykning og tilbagevenden til 2. division, som de rykkede ud af i sidste sæson. Mod AB Tårnby bragte midtbaneslideren, Benjamin Zjajo det vestfynske mandskab på sejrskurs allerede efter fem minutter, og så lugtede det af en ny sejr til middelfarterne.

23 minutter inde i opgøret fordoblede Denis Fazlagic føring, da han på et straffespark scorede sit første mål i denne sæsons 3. division. Offensivspilleren har dog tidligere i sæsonen også scoret i pokalturneringen, men målet var hans første i divisionssammenhæng i denne sæson.

Ved pausen var stillingen fortsat 2-0 til Middelfart, der var i fuld kontrol. Med 20 minutters tid tilbage af opgøret cementerede Mathias Høghsholt sejren, da han scorede til slutresultatet 3-0.

Inden denne runde i 3. division var Ishøj den nærmeste konkurrent til Middelfart i tabellen, men det blev der lavet om på, da de mødte Vanløse. Ishøj kom ellers planmæssigt foran 1-0, men Vanløse var ikke til at slå ud af kurs og lavede et comeback, der sikrede dem en sejr på 2-1. Dermed går FA 2000 forbi Ishøj i tabellen, og er nu på andenpladsen med ni point op til Middelfart.

Næste gang Middelfart skal i aktion er på hjemmebane mod Ishøj, der er modstanderen på lørdag.