To bilister ved Fredericia Golf Club på Stenhøjvej, har været udsat for indbrud i deres biler. Begge har fået knust en siderude. Fra en grå VW Golf er der blevet stjålet en mobiltelefon af mærket Samsung Galaxy s3 mini og fra en Skoda er der blevet stjålet en sort taske. Tyverierne er sket i løbet af fredag eftermiddag og fredag aften.

Ved Erritsøhallen på Krogagervej har to bilejere været udsat for tyveri. De ene er en sorte Peugeot 207, hvor der er blevet knust en rude i højre bagdør og så er der fra handskerummet stjålet en pung samt en TomTom gps. Den anden er en Mazda 6, hvor ruden er blevet knust i venstre fordør og der er blevet stjålet en taske og en pung, hvor der var personlige papir i – samt 1.500 kroner. Begge tyverier er sket i løbet af fredag eftermiddag og fredag aften.

– Det sidste tyveri er sket ved Fitness World på Vejlevej i Fredericia, hvor der fredag i tidsrummet mellem klokken 18.00 og 19.30, er blevet knust en rude i højre bagdør på en hvid VW Golf. Fra bilen er der blevet stjålet en rygsæk, hvor der lå tøj, vielsesring, kontanter og personlige papir i, oplyser vagtchef Kent Midtgaard Hansen fra Sydøstjyllands Politi til Fredericia Avisen.