I aften sparkes fjerde runde af Superligaen i gang, og her er der adskillige spændende kampe i vente, hvor der allerede i aften spilles to opgør i mellem fire forskellige jyllandske hold.

Sidste uges runde indeholdt en del mål, dramatik og højdepunkter, som vidnede om, at tilbagevendelsen af udebanefans gjorde en markant forskel.

I aften spiller et svækket FC Midtjylland-mandskab, idet corona-smitten har bredt sig i truppen, mod Vejle Boldklub. Nicolas Madsen, Henrik Dalsgaard og Pione Sisto har været de seneste corona-tilfælde i truppen, og det kom også til udtryk i Champions League-kampen imod hollandske PSV Eindhoven, hvor midtjyderne tabte 3-0.

De møder et Vejle Boldklub-mandskab på hjemmebane, som sidste uge fik sæsonens første point efter remis imod de forsvarende mestre fra Brøndby.

I flere faser af opgøret lignede Vejle Boldklub et hold, der er ved at finde takterne og relationerne i deres spil. Den nye træner har tydeligvis markeret sig og omstruktureret holdets spillefilosofi, og resultaterne er løbende ved at vise sig. FC Midtjylland er favoritter til opgøret, men det er ikke det mest formstærke eller stjernespækkede mandskab, som de stiller med, og derfor har Carit Falchs tropper en god chance for at overraske.

To timer før tørner de to oprykningshold sammen, da Silkeborg IF på hjemmebane byder sidste sæons mestre fra 1.divisionen, Viborg FF, velkommen på Jysk Park. Begge klubber har haft en ganske fin start på tilværelsen i Danmarks bedste række, og hvor de har gravet point til sig.

Viborg FF har formået at spille alle mulige udfald i en fodboldkamp i de første tre kampe, og det har givet dem fire point i alt. Til gengæld har Silkeborg været mere stabile, da de har spillet tre uafgjort, og derfor kommer det til at være et tæt opgør i mellem oprykkerne.

Om sødagen spilles der tre opgør, og her bliver det især Randers-opgøret, som kommer til at være definerende for den her runde. De har solgt deres store profil, Mathias Greve, til Brøndby, og det bliver et interessant dilemma i forhold til, hvor meget det kommer til at påvirke deres spil. Han har været holdets bedste spiller og assistmageren i de første tre opgør, og nu skal kreativiteten komme fra andre spillere. Det skal allerede komme til udtryk søndag eftermidag, når de møder Sønderjyske, der er på syvendeplads, og som er ved at finde fodfæstet med deres nye tyske træner.

Med hensyn til Mathias Greve så er der sandsynlighed for, at han får debut imod FCK-kampen, når derbyet fløjtes i gang klokken 16.

FC København kommer med et uafgjort fra europæisk spil, mens Brøndby i midtugen har investeret i to spillere, som allerede kan indgå i fjerde runde af Superligaen. Mestrene skal snart ud af starthullerne, da deres tre første kampe har vist, at de ikke er i en god forfatning efter salgene af flere store profiler.

To timer senere spiller Aab imod AGF, hvor holdene har fået en skidt start på den nye sæson. De ligger på henholdsvis 10. plads og 11. plads, og der tales om en lille krise i Århus efter deres exit i Conference Leauge. Begge hold higer efter tre point, og det bliver en spændende duel på sidelinjen, når to karismatiske cheftrænere tørner sammen.

4. runde af Superligaen afsluttes med to klubber, som har fået en blandet start. FC Nordsjælland tager på hjemmebane imod Odense Boldklub, og de har begge fået fire point i de første kampe. Det bliver især interessant, hvordan de griber opgøret an, da FCN kommer med et nederlag i bagagen, mens OB tabte imod FCK.

Der er mange ubesvarede spørgsmål, som fodboldseerne får svar på i 4.runde. Er Randers rustet nok til at kæmpe med, hvor det er sjovt? Kan mestrene få sæsonens første sejr imod rivalerne fra FCK? Vil århusianerne væk fra bundkampen?