Sommeren igennem udbyder Ungdomsskolen, Biblioteket, Børne- og Ungeforvaltningen i Middelfart Kommune sammen med de frivillige foreninger en lang række aktiviteter for børn og unge. Tilmeldingen er allerede startet, og der er noget for enhver smag.

De udbudte sommeraktiviteter er meget populære, og tilmelding til mange af aktiviteterne er hurtigt blevet fyldt ud med børn og unge der glæder sig.
Aktiviteterne kommer efter en tid med nedlukninger og restriktioner, der har begrænset børn og unges muligheder for at være sociale og udvikle sig sammen. Men med sommeraktiviteterne bliver der mulighed for at udfolde sig i en tryg ramme.

-Det har været en svær vinter og et langt forår for mange børn og unge. Derfor er det vigtigt, at vi i kommunale institutioner sammen med de frivillige skaber nogle gode og inkluderende tilbud, så vores børn og unge kan komme ud og være netop dét: Børn og unge. Samtidig betyder det, at rigtigt mange møder nogle foreninger og klubber, som de ikke kendte i forvejen. Så måske kan det give nogle nye medlemmer til de foreninger, der har været lukket ned de seneste måneder, siger borgmester, Johannes Lundsfryd Jensen.


Masser af aktiviteter


Sidste år deltog 1900 børn og unge i sommeraktiviteterne – håbet er, at mange også i år vil møde op og få en oplevelse. Igen i år udbydes der mange forskellige aktiviteter i ugerne 26-32. Eksempler på aktiviteter er:


Sommer på Øen med Krea-workshops hos Kultur- og Biblioteket hvor børn i alle aldre kan lave alt lige fra ballonbiler og papirflyvere til rystekugler og fantasifulde ‘grenvæsener’.


Tømrer- og smedeværksted hos EUC Lillebælt for 10-18 årige. Her kan du være med til at bygge din egen havestol eller fremstille din helt egen strand grill.


SSP på marinaen i uge 32, fra 7. klasse og op til og med 17 år. Det endelige program bliver meldt ud senere, men vi bl.a. skal lave bål, stå på padelboard, spille beachvolley og meget andet.


Leg og Bevægelse for 3.-6. klasse i Vestfynshallerne i Nørre Aaby, hvor vi skal bage kager, skyde med lazer-tag, lave kreative ting, sjove konkurrencer, samarbejdslege, danse tik-tok danse, feste torsdag aften og meget meget mere!


Lystfiskeri for 3-6 klasseelever. Måske har du aldrig prøvet at fiske før, eller måske er du allerede en garvet lystfisker (med mange lystfiskerhistorier). Uanset så er der plads til dig på dette hold. Her får du en sjov og spændende uge med masser af frisk luft og chancer for at fange aftensmaden. Afholdes af Ungdomsskolen


Tilmelding
Man kan læse meget mere om de forskellige sommeraktiviteter, og finde tilmeldingerne via middelfart.dk/sommeraktiviteter.
Alle sommeraktiviteter tager højde for myndighedernes retningslinjer.
Foreninger, der ønsker at få sommerferieaktiviteter med på listen kan kontakte Middelfart Kommunes frivillighedskonsulent på thorbjorn.kristensen@middelfart.dk.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer