Endelig fandt jeg ud af, hvad SMS står for, nemlig: Sanne, Mika og Søgge. Man tager Rockmama nummer 1 og blander hende med de to guitar-ekvilibrister fra Electric guitars og får musik, der får englene til at rocke med og man får lyst til at skylle efter med en stor Jack Daniels.

Electric Guitars indledte med numre fra deres bagkatalog, de viste strengeleg på højt niveau og flere gode riff med dobbeltstreng-strenge andre genistreger. De fleste betegner Søren Andersen som en god guitarist, men Søren er også en habil vokalist indenfor den genre han mestrer, det samme kan siges om Mika Vandborg. De er nok lidt oversete på området, måske grundet bandnavnet.

Siden de spillede deres første tour i 2012 er fanskaren vokset støt, og publikum i Fredericia var også med fra første nummer.

Electric Guitars skal roses for, at de prøver at efterleve hvad tidens toner er, men holder sig til den stil, som de selv har udviklet. Klassisk rock med turbo tilsat solide guitarriff i både mellemspil og soloer. De er mestre inden for deres egen genre, deres musikalske univers ser ud til løbende at ekspandere, uden at de mister forbindelsen til deres musikalske oprindelse.

Sanne Salomonsens status som en af landets populæreste sangerinder vidner om mange år på scenen, de mange musikalske samarbejder kombineret med et stort bagkatalog, kan man kun rose hende for. Sanne har ligesom altid været her, hun er ægte ”girlpower” fra før udtrykket blev opfundet.

Rockmama no. 1 er ikke helt ung længere, men som en anden bedstemor med slag i, svinger hun forsat scenevant med kroppen og bruger om end ikke hele scenen, så store dele af den. Energiudladningen er måske ikke som i ”gamle” dage, men ingen er i tvivl om, hvem der er på scenen.

Electric Guitars ”Classic Rock” og Sannes rockede bagkatalog giver masser af “Body & Power” til denne musikalske cocktail. Electric Guitars er så absolut det bedste backing band, hun nogensinde har haft med på scenen, hvilket publikums positive reaktion også beviste.

Electric Guitars kørte kontinuerligt igennem og sammen med Sanne fik de et fortjent stort bifald fra det publikum, der havde svært ved at slippe dem.

Det hårdt arbejdende elektriske bagland skal ikke glemmes, deres nye trommeslager arbejdede konstant og kontant, stor lyd på minimal trommesæt, bassen kørte solidt og de fede key lyde i mange af numrene var med til at lægge glasuren på musikken.

Søgge er altid et hit i Fredericia, og uanset hvad han kommer med, er det ren legestue for guitarister baseret på elegant og suveræn teknik.

Skal der være lidt malurt i bægeret bliver det at, med 1 stagemikser og 3 floormiksere, burde der have været mere styr på især vokalen i forhold til selve musikken, forholdet var tvivlsomt. Måske hvis man ikke sad og kiggede på sin telefon, dette forhold ville være ordnet.

Uanset ovenstående, blev det en stor musikalsk aften med flere højdepunkter. Søgge kom snart igen.