Malou Aamund stopper senere på året som adm. direktør for Google i Danmark for i stedet at forfølge en bestyrelseskarriere. Aamund har været hos Google siden 2016, og hun bliver i sin rolle indtil udgangen af september, bl.a. for at bidrage til arbejdet med at finde sin efterfølger.

I sin tid i spidsen for Google Danmark har Malou Aamund bidraget til innovation og vækst hos partnere og kunder, foruden opkvalificering af digitale færdigheder for tusindvis af små og mellemstore danske virksomheder over hele landet. Hun har samtidig været en værdsat mentor og coach, herunder for mange kvinder.

Malou Aamund satser på bestyrelserne nu. Foto: Google.

– Min tid i Google har været den bedste periode i min karriere, og det er ikke nemt at forlade så vigtigt et job. Men nu er tidspunktet det ideelle for mig til at starte en fuldtids bestyrelseskarriere, og jeg har for nylig påtaget mig tre nye poster. Jeg er stolt af de resultater og den arbejdsplads, vi har skabt gennem de sidste fem år. Nu handler det om aktivt at hjælpe med at få en afløser på plads til det spændende job som topchef for Google Danmark, siger Malou Aamund.

Chefen for Google i Nordeuropa, Peter Friis, takker Malou Aamund for hendes indsats.

– Malou har været en meget værdsat leder af Google Danmark gennem de seneste fem år. Hun har skabt enorm vækst og værdi for vores partnere og kunder og været en stærk rollemodel og mentor for kollegerne. Selvom jeg er rigtig ked af at se hende forlade Google, er jeg lige så taknemmelig for det stærke fundament og det stærke team, hun har skabt, når vi nu begynder at søge efter hendes efterfølger, siger Peter Friis.

Før hun kom til Google, havde Malou Aamund internationale lederstillinger hos Microsoft og IBM. Hun er nu bestyrelsesmedlem hos DSV, KIRKBI, WS Audiology, LEGO Fonden og formand for Thinkproject GmbH.