Som konsekvens af, at Morten Thomsen, der hidtil har været lokalformand i SF’s partiafdeling i Middelfart, træder ind i byrådet den 6. september, sker der en udskiftning på formandsposten.

Mikkel Dragmose-Hansen har valgt at trække sig fra politik som følge af en ny arbejdsmæssig situation, og derfor overlader han pr. 6. september stafetten til Morten Thomsen i byrådet.

Morten Thomsen har siden 2017 været lokalformand i SF’s partiforening i Middelfart Kommune og har været storkreds formand for SF’erne på Fyn. 

Som lokalformand har Morten Thomsen haft et tæt samarbejde med Mikkel i den nuværende byrådsperiode og været med til at lægge den politiske linje. Derfor vil man stadig tydeligt kunne genkende den politik som kendetegner SF. 

– Jeg ved at det er nogle store politiske sko jeg skal udfylde. Jeg har haft en rigtig god læremester og jeg har et rigtig godt team bag mig. Så jeg ser frem til at komme ind i byrådet og fortsætte den politiske linje som vi har lagt, siger Morten Thomsen.

Med Morten Thomsens indtrædelse i byrådet, træder han samtidig tilbage og overlader roret til en erfaren Eigil Kristensen. Eigil er ikke ubekendt med at lede en lokal partiforening, hvor han i starten af 80’erne var med til at starte lokalafdelingerne op på Nordfyn og i Assens. 

– Der skal er erfaren rotte til at styre den unge, talentfulde og visionære kandidatgruppe som SF stiller med forud for kommunalvalget i november, siger Eigil Kristensen.