Selmer A/S har sammen med sine primære medinvestorer gennem de seneste år
opbygget en solid, attraktiv og veldrevet ejendomsportefølje med boliglejemål. Efter en meget vellykket proces er der nu sat underskrift på en aftale med Heimstaden.

Den samlede transaktionssum udgør mere end 2,5 mia. kr. Ejendommene er primært nyere rækkehuse beliggende i og omkring Fredericia, Vejle, Herning og Holstebro.

– Vi er meget tilfredse med handlen, der viser, at vores forretnings- og investeringsstrategi har været den rigtige, siger Dennis Grünberger, direktør og indehaver af Selmer A/S.

Porteføljen består både af eksisterende ejendomme og projekter der er under udvikling og opførelse i forskellige stadier. Når alle ejendomme står færdige vil aftalen indeholde levering af i alt cirka 125.000 m2 fordelt på 34 ejendomme med 1.473 boligenheder.

– Dette salg gør det muligt for os at udvikle forretningen til næste niveau, og vi ser frem til de nye projekter vi skal have sat i søen. Koncernen er fortsat på udkig efter attraktive byggegrunde og boligejendomme, siger Dennis Grünberger.

Selmer A/S´ primære medinvestorer er Vase, Norup & Grünberger A/S, HOKTON A/S og Selmer Gruppen A/S.