FC Fredericia sluttede sidste sæson af med at tabe tre kampe, og det gav et knap så prangende eftermæle på sæsonen. Fredericianerne er igen havnet i en situation, hvor der ikke er det store på spil, men en sejr i en af de sidste kamp vil give et bedre indtryk, når man ser tilbage på sæsonen.

FC Fredericia har igen i denne sæson vist, at de er et hold, der er lige under de bedste hold i NordicBet Ligaen. De er niveauet over de nederste seks i tabellen, men de er lidt overmatchet, når det er de allerbedste hold, som de møder. 

I denne sæson har FC Fredericia dog vist, at de på dagen kan matche alle hold i rækken. Det eneste hold som de ikke har besejret, men som de møder i sæsonens sidste kamp, er Lyngby. Inden da venter AC Horsens, som FC Fredericia både har vundet over, tabt til og senest spillet uafgjort mod. Det uafgjorte opgør er det seneste møde mellem de to hold i oprykningsspillet, og det er formentlig den mest kedelige kamp FC Fredericia har spillet i sæsonen, da den endte 0-0 uden de helt store chancer i begge ender af banen.

adp-as.dk

Siden er der dog løbet meget vand igennem åen, og AC Horsens indtager, imodsætning til det opgør, en af de to oprykningspladser, da de er nummer et i tabellen. Horsens’ offensive spillere har skiftevis slået til i de afgørende kampe, og det gør, at de er på oprykningskurs. Med et enkelt point mod FC Fredericia kan de sikre sig oprykningen allerede mandag, og det er også til at aflæse på billetsalget til kampen på Monjasa Park, hvor FC Fredericia oplyser, at de har har udsolgt af siddepladser. FC Fredericia forventede på den anden side af 3.000 tilskuere til kampen, hvor en stor del af dem formentlig er fra Horsens.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Selvom AC Horsens har meget på spil, vil man dog formentlig komme til at se et Fredericia-hold, der vil vinde. FC Fredericia har overordnet set spillet en god sæson, hvor der kun i de to sidste kampe i sæsonen, ikke har det store på spil, da det ikke længere matematisk er muligt at rykke op. Derfor vil det betyde noget for selvforståelsen at slutte sæsonen af med en hjemmesejr.

Kampen på Monjasa Park starter kl.18.30 og vi dækker kampen i tekst og billeder fra 18.15.