Torsdag den 19. maj fik Plejecenter Hybyhus besøg af børn fra daginstitutionen Bissensvej for sammen at plante nye træer. Projektet er et samarbejde med “Plant et Træ”, og på dagen deltog Formand for Klima-, Energi- og Miljøudvalget Tommy Rachlitz Nielsen (C) og næstformand i Senior- og Socialudvalget Kirsten Hassing Nielsen (C).

Der var fest og glade dage på Plejecenter Hybyhus i Fredericia i dag, da politikere, børnehave og beboere plantede træer.

Fredericia Kommunes naturvejleder Bjarne Christensen hjalp med at plante træer og fortalte om naturen til de mindre. Foto: AVISEN

– Det er altid en festdag og sjovt at være sammen med en flok børnehavebørn, der er med til at plante generationstræer på et plejecenter. Whats not to like. Det er skønt at plante træer, og så skal vi være ærlige, at når man planter en lille frugtlund som den i dag, så det er en lille ting, men det hjælper jo alt sammen i det store hele, sagde Tommy Rachlitz Nielsen blandt andet.

Se hele interviewet og børnene, der planter her.
Kirsten Hassing Nielsen (C) var også til arrangementet og havde en god dag sammen børnehavebørn og beboere. Foto: AVISEN