Peter Schmeichel og medlemmer fra Magtens Korridorer skaber nyt Rock’n’Talk show

Det er de færreste, der ved, at tidligere professionel fodboldspiller Peter Schmeichel også er musiker og ud af en musikalsk familie med stor og intens interesse for, viden om og kærlighed til musik.

Til efteråret kan Peter Schmeichel opleves i en ny rolle som storyteller og frontmand for rockbandet the Ones, når han sammen med medlemmer fra Magtens Korridorer forener en musikalsk rejse gennem syv årtiers rockmusik med fængende anekdoter og personlige erindringer fra Peters liv med fodbold, familie, musik, Manchester i 90erne, Brøndby, landsholdet og legender.

– Min far var professionel musiker, og i hans familie var musik både stor passion og en karriere. Det var min far, som insisterede på, at jeg skulle lære at spille et instrument, fortæller Peter Schmeichel, som i bandet spiller guitar og klaver.

– I bandet har jeg valgt at tage bagsædet, hvorfra jeg suger til mig i selskab med nogle af Danmarks mest erfarne rockmusikere – og jeg lærer hver dag og elsker at være en del af et velspillende team igen, siger Peter.

Han flankeres af bandets guitarist og kapelmester Niklas Schneidermann, som sammen med trommeslager Anders Ramhede er en del af Magtens Korridorer.

– Jeg ELSKER gode historier, fodbold og rock! Og hvis der er nogen, der har historier om fodbold, og som forstår at fortælle dem, så er det Peter. Det med rock hjælpes vi ad med – og jeg kan nok osse godt overtales til at fortælle en historie eller tre fra landevejene, siger Niklas Schneidermann.

The Ones er: Peter Schmeichel (sang, guitar, klaver), Niklas Schneidermann (sang, guitar), Anders Ramhede (kor, trommer) og Mikkel Fjelding (kor, bas).

Det er med stor glæde, vi kan præsentere The Ones og legendariske Peter Schmeichel i Fredericia, som et af de allerførste venues, udtaler Ulrich Nicolaisen og tilføjer at han er sikker på, at der bliver rift om de kun 200 billetter, der er i salg til Rock’n’Talk i Thansen Loungen på Monjasa Park den 28. september 2022.

Billetsalget starter fredag den 20. maj kl. 10.00 på https://www.billet.dk/peter-schmeichel-and-the-ones