Efter at man i 2020 måtte aflyse Open Air i Middelfart, var det igen muligt at afholde arrangementet, hvilket fik fyldt stedet op med mange besøgende. Også borgmester Johannes Lundsfryd Jensen (A) og skatteminister Morten Bødskov (A) dukkede op på Tvillingegården, hvor de mange fremmødte spiste frokost og hyggede sig gevaldigt.

Programmet startede officielt klokken 11 med velkomst og fællessang, hvor efter der straks var klar til en klassisk, dansk kulturarv med en hyldest til John Mogensen, fremført af Stig Rossen med trio. Herefter var det Vibeke Hoby, Kristian Rusbjerg, Maria Skuladottir og Lars Mølsted, der fik fornøjelsen af at underholde det forventningsfulde publikum.

Der blev hilst på publikum under frokosten, der foregik under åben himmel (Foto: AVISEN)

Til sidst kunne Johnny Logan og Friends slutte festen på Tvillingegården, hvor stemningen var i top efter 1½ års mangel på sociale aktiviteter. Tvillingegården, der ligger i naturskønne omgivelser ud mod vandet, er et fritsted for ældre. Der bygger især på mange frivillige, hvor og Venneforeningen, således at stedet har et solidt fundament. Også Middelfart Kommune bidrager et beløb.

Borgmesteren og skatteministeren gik rundt og hilste på folk under frokosten, der var præget af det traditionsrige danske frokostbord. Heldigvis holdte det tørvejr under den del af arrangementet, men de senere dråber blev klaret med god stemning og underholdningenf fra scenen.

Skatteministeren fik feed back (Foto: AVISEN)
Hygge og frokost (Foto: AVISEN)