FC Fredericias offensiv ramte ikke deres niveau, og derfor blev det til et nederlag mod Hvidovre. Læs her vores analyse af opgøret.

FC Fredericias rolle i toppen af NordicBet Ligaen i denne sæson er udspillet. Det eneste FC Fredericia kan nå er at ende på fjerde eller femtepladsen, og det mest realistisk scenarie er femtepladsen, som holdet er på. Fredericianerne er tre point efter Hvidovre efter nederlaget, men grundet en markant dårligere målscorere, skal FC Fredericai hente fire point på Hvidovre i to opgør, og da de resterende kampe er mod AC Horsens og Lyngby, er det ikke synderligt realistisk.

adp-as.dk

Det blev en kamp, hvor FC Fredericia særligt i første halvleg havde meget boldbesiddelse, men skarpheden på den sidste tredjedel var til gengæld ikke særlig stor. Det var den heller ikke defensivt, hvor forsvarsduoen Christian Ege og Erik Nissen havde svært ved at håndtere Tobias Thomsen, der to gange i første halvleg kom på måltavlen, og med lidt mere held havde scoret en kasse til.

I anden halvleg blev kampen dræbt af et selvmål, som var kendetegende for opgøret. Alexander Jensen ville spille bolden tilbage til Oscar Hedvall, der gled, og dernede røg bolden i eget mål, og chancerne for point gled dermed også væk.

En sen reducering af Nicolaj Ritter ændrede ikke på, at FC Fredericia havde en offday, men imodsætning til det første møde mellem de to hold i sæsonen i Hvidovre, slap fredericianerne fra Hvidovre med et hæderlig nederlag på papiret i forhold til 5-1-opgøret.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Oscar Hedvall (02): Målet til 3-0 må ganske enkelt ikke ske, og derudover havde Hedvall flere indgreb, der ikke var særlig sikre. Lige inden 2-0 målet så han heller ikke alt for heldig ud i en situation, der førte til hjørnesparket, som Tobias Thomsen scorede på efter et hovedstød.

Oliver Olsen (4): Kom godt med offensivt, men outputtet manglede.

Christian Ege (4): Havde det svært, men kæmpede hvad han kunne.

Erik Nissen (4): Havde også udfordringer, som Ege, men slap også nogenlunde fra det.

Alexander Jensen (4): Selvmålet var ikke hans skyld, men der manglede kvalitet i afgørende offensive aktioner. Havde eksempelvis på et tidspunkt bolden relativ fri i feltet, hvor han burde have skudt på mål, i stedet for at tøve. Var dog manden bag reduceringen, da hans gode frisparksforsøg blev ikke holdt.

Valance Nambishi (4): Midtbanekrigeren fightede alt hvad han kunne på midten, men det var ikke nok.

Mathias Kristensen (02): Ramte ikke niveau, og i en situation, hvor han var kommet fri, manglede han også kynismen til at skyde på mål.

Kristian Kirkegaard (02): Var meget usynlig, og det ligner ham ikke. En regulær offday af den offensive spiller.

Peter Makrillos (4 – Man of the Match): Australieren var den bedste af de offensive spillere, men det siger ikke så meget. Han forsøgte med teknisk snilde at score fra distancen flere gange, og det var også tæt på. Cadeau for forsøget.

Anders Holvad (4): Forsøgte sig med driblinger ind i banen, men farligt blev det ikke.

Patrick Egelund (02): Bortset fra et par dribleture var det ikke meget, der kom fra ham.

Samson Iyede (4): Kom ind og forsøge sig med dybdeløb, og det blev farlig en enkelt gang.

Marcus Hannesbo (UB): Gjorde sig ikke bemærket.

Jeppe Gertsen (UB): Spillede ikke nok.

Nicolaj Ritter (UB): Spillede ikke nok.

Andreas Lausen (UB): Spillede ikke nok.