Sammen med entertaineren Jens Ø, der rockede sig gennem et top-repertoire af ørehængere, underholdt Karin & Klaus Strand-Holm med deres populære TV-musikquiz Syng Med & Tip Et Hit. Karin var rørt over at være hjemme i fødebyen, hvor hun gennem en årrække drev ”Den lille Hornblæser” – netop på Axeltorv.

Foreningen Axeltorvs venner er initiativtager til en stribe af aktiviteter, som har til formål at give hele Fredericia nogle gode oplevelser for publikum i alle aldre. Overskuddet fra salg af øl og mad på ”Musik og Mad”-arrangementerne går ubeskåret til at støtte de udsatte i Fredericia.

Så det er vigtigt med stærke arrangementer og navne, der kan trække publikum til. Og kombinationen af kræmmere, god musik og fadøl var igen et hit den forgangne weekend. Entertaineren Jens Ø, der er kendt for sine fantastiske fortolkninger af hits med Elvis Presley, Shakin’ Stevens, Lynard Skynard og Sko & Torp, gav således et forrygende show med udvalgte numre fra sit store repertoire.

Klaus Strand-Holm, der til daglig står i spidsen for Klaus & Servants var i stedet ledsaget af sin hustru Karin, der er gammel ”Fæstningspige”. Karin drev for år tilbage sammen med Minna Petersen restaurant ”Den lille Hornblæser”, som havde facade lige ud til Axeltorv, så der var travlt med håndtryk og gestus til bekendte, der kunne genkende den tidligere restauratør.
En publikummer bor i dag i Tyskland, men var kommet hjem til Fredericia, fordi hun havde set dagens program på Axeltorv. Det er da utroligt rørende, sagde Karin Strand-Holm med taknemmelighed i stemmen efter showet.

Parret underholdt med deres populære musikquiz Syng Med & Tip Et Hit, der har kørt seks TV-sæsoner på dk4. Her er også folkekære kunstnere som Dorthe Kollo, Dario Campeotto og Kirsten Siggaard med som solister, mens Klaus & Servants spiller til og også medvirker med nogle af deres egne velkendte ørehængere. Men lørdag var det Jens Ø, der bakkede op. Sammen leverede de tre entertainere en herlig dag for det fremmødte publikum.

Næste ”Musik & Marked” er den 3. september 2022. Program fremgår af hjemmesiden axeltorv.dk