Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Signe Lunn Walls som vores nye chef på det store velfærdsområde. Signe tiltræder som Chef for Senior- og Sundhed den 1. november 2022. 

Signe Walls kommer fra en stilling som chef for ældre og forebyggelse i Assens Kommune og kender fagområdet rigtig godt fra sine 25 år som leder af forskellige funktioner på ældre-, sundheds-, og socialområdet.

Signe har været ansat i Assens Kommune i 28 år, men flyttede for et par år siden til Fredericia og har stor lyst til at lægge sin arbejdsenergi her i kommunen. 

– Med Signe får vi en chef, som er indbegrebet af en holdspiller og vant til at samarbejde på kryds og tværs for at få opgaverne løst. Signe er stærk i de værdier og holdninger, som er afgørende for gode relationer med andre mennesker, uanset om de er borgere, medarbejdere, kolleger eller på anden vis samarbejdspartnere. Og så kommer Signe med en lang ledelseserfaring og et meget stort kendskab til fagområdet. Det er en stor fordel, når udfordringerne kalder på ledelse, overblik og sammenhæng, siger Mette Heidemann, direktør for Beskæftigelse og Velfærd.

Signe er 61 år, har to voksne børn og bor med sin kæreste i et gammelt byhus midt i Fredericia. Hun glæder sig til at starte sit nye arbejdsliv i Fredericia. 

– Jeg er begejstret for at være flyttet til Fredericia, som er en fantastisk kommune i en spændende udvikling. Jeg glæder mig meget over nu også at kunne lægge min arbejdsenergi hér og blive del af fællesskabet for vores dejlige by, siger Signe Lunn Walls.