Der bliver sagt gang på gang på gang.. “Der er så mange utilfredse borgere i Fredericia” og med god grund må man sige.

Det er på tide, at Fredericia ryster posen kraftigt rent økonomisk, og får det maksimale ud af borgernes penge, og de muligheder der ligger lige til højrebenet i denne uslebne diamant af en by.

Hvis en kommune f.eks. får tildelt 10 kr. men kun bruger 3 kr. fornuftigt og ødsler de resterende 7 kr. væk, som mange borgere føler er den nuværende situation, som Fredericia kommune befinder sig i.

Så er der altså et hav af muligheder for at ændre fremtiden efter kommunalvalget, så vi i Fredericia kan få det optimale ud af de penge, der er i kommunekassen og som borgerne i Fredericia har krav på, bliver administreret på bedste vis fra politisk side. Endda med besparelser kan man få meget mere gavn af pengene i fremtiden, hvis bare det er de rigtige, der sidder med ansvaret.    

Vi i Dansk Folkeparti vil kæmpe til det sidste, for at alle Fredericias penge bliver udnyttet optimalt i fremtiden.    

Med alt dette i mente og med de foregående valgresultater, bliver kommunalvalget i år, det mest interessante valg nogensinde. Det skal blive interessant at se, om de sidste uendeligt mange års stilstand i byen bevares, eller om borgerne i Fredericia er vågnet op nu efter skandaler på skandaler på skandaler. Jeg tror og håber virkelig på, at dette år skal ændre Fredericia for fremtiden.    

Med venlig hilsen

Lasse Holmqvist 2. kandidat for DF.