Den 29.-30.april vælges ny formand for GF Forsikring på landsplan i Odense. Her genopstiller Jens-Peter Riis Jensen ikke. Derimod engagerer han sig nu 100 procent til GF TrekantOmrådet, som han blev formand for i 2010

I 2002 blev han valgt som suppleant til bestyrelsen, og i 2005 fik han plads i bestyrelsen, da C.C. Nielsen stoppede efter 42 år. 

GF Forsikring er et sted, man er for livet. Det ved Jens-Peter. – Vi havde for nylig et medlem med på generalforsamlingen, der har været med siden 1963, tilføjer han indledningsvist. 

Nu takker Jens-Peter af som formand for GF på landsplan, et arbejde, han gerne ville have gjort mere ved.

– Det har været spændende og udviklende, men jeg nåede derhen, hvor jeg også har fundet af, at jeg har nået mit max. Jeg har valgt ikke at genopstille på generalforsamlingen, så kan jeg være der mere for min egen klub, GF TrekantOmrådet, siger Jens-Peter. 

Gennem de seneste fem år er GF Forsikring vækstet med mere end 40 procent med samme antal medarbejdere i GF Huset i Odense.

–  Vi er vækstet som bare pokker, og det har også været årsagen til ændring af strategi. Police, Skade, It, Økonomi – alle afdelingerne skulle opgraderes, så de mange nye medlemmer får den samme gode service som de eksisterende medlemmer. Der var omtrent det samme antal personer som for fem år siden, og derfor har vi måttet ansætte mange nye nødvendige personer nu, siger Jens-Peter og uddyber:

– GF Huset skal yde den service, vi forventer, når vi sælger forsikringer hos medlemmerne. Og det ikke mindst vores service, som medlemmerne roser os for. 

Nu venter der mere tid til GF TrekantOmrådet, og det glæder Jens-Peter sig til. 

– Jeg glæder mig til at bruge tiden her igen. Der er nok at se til, og løbende kommet endnu tættere på medlemmerne i vores store område, der rækker fra Juelsminde i nord til syd for Kolding og videre ud mod Vejen og Billund. I 2008 åbnede vi i lokaler på Butikstorvet i Billund, og i 2015 flyttede vi fra Treldevej til Strevelinsvej i Erritsø. Det har vi haft effekt af. Ingen længe åbner vi på Buen 2 i Kolding– ved gågadens start tæt på banegården. Det forventer jeg mig meget af, siger Jens-Peter Riis Jensen. 

Det er 1. maj, at vi overtager lejemålet, og så står den på indretning og istandsættelse, og går alt vel, kan Jens-Peter sammen med sin forretningsfører Jesper Momsen Bertelsen og medarbejderne se Tour De France direkte fra butiksvinduerne, når feltet suser forbi i juli måned.

– Vi har allerede fået mange nye medlemmer i Kolding-området, og det er naturligvis dem, vi skal yde en god service ved at være synlige og tilgængeligt, samtidig kan vi tiltrække nye medlemmer. Nærhed og synlighed er vigtig, siger han og fortsætter: 

– Tidligere har jeg været en del af den daglige ledelse, men det vil skifte, så der bliver lagt mere over på Jesper som forretningsfører. Jeg vil komme på kontorerne og understøtte klubarbejdet, men jeg vil ikke være nede i maskinrummet. Jeg har primært fokus på økonomi, markedsføring og medlemsfordele.  

Synlig profil 

I Fredericia-området er Jens-Peter en synlig figur. Både på golfbanen, til fodbold, håndbold, arrangementer og generelt alle steder, hvor mulige medlemmer befinder sig. 

– Vi kan godt lide at være synlige, fordi det giver os god feedback fra medlemmerne. Derfor er der bl.a. mulighed for, at vi medlemskab af Fredericia Shopping mere aktivt. Vi skal støtte op med gode aktiviteter, siger han.

Resultaterne fra de mange arrangementer taler for sig.

– Det giver synlighed, men også muligheder, siger Jens-Peter og fortæller om et kommende arrangement i Fredericia Golf Club. 

– Jeg har en stor passion for golf. Det ved de fleste, og skulle man prøve kræfter med golf, så er muligheden der på søndag. Jeg kan kun opfordre til, at man kommer. Der vil være undervisning og man kan prøve de forskellige ting, siger han.

Hvad er golf for dig? 

– Frisk luft, konstaterer Jens-Peter og griner, inden han fortsætter: 

– Godt humør, godt netværk og muligheder for at afprøve færdigheder. Jeg har ikke haft tid det sidste halve år grundet bestyrelsesarbejde. Nu skal jeg ud igen, tænke selv og være på. Resultatet af det jeg tænker, er det svar bolden giver, når den ikke lander, der hvor jeg gerne vil have den til at lande, og så tanken bagefter: Hvad skulle jeg have gjort anderledes? Det giver også et kammeratskab, social hygge, når vi går en runde. Vi er 80 herrer tilmeldt, der spiller turnering hver torsdag. Golf renser også hjernen, man er på arbejde de første 2-3 huller rundt, men så slår man over i golf, så man får også koblet af, og det er vigtigt, slår han fast og tilføjer: 

– Jeg er ikke helt ny mere. Jeg er blevet 70 år, og jeg mærker da en række af de skavanker, der kommer med alderen. Også derfor har jeg fundet til at koncentrere mig om Trekantområdet, og ikke hele Danmark, og det arbejde glæder jeg mig til.