Det er første gang, at Moderaterne er opstillet, og for de lokale hjælpere i Fredericia, der skal hjælpe Kasper Søstrøm Müller, er det også første gang de skal sætte valgplakater op. Derfor skulle reglerne på plads inden, at de gik til efter de bedste placeringer.

– Vi vil hellere gå på kompromis med en god plakatplacering, end ikke at gøre det efter bogen.

Sådan lød budskabet fra kandidaten Kasper Søstrøm Müller, da han havde samlet sit team af frivillige til morgenbrød lørdag klokken 10:00.

Han sagde, at han eksempelvis ikke vil have de frivillige smed bilen ude i siden af vejen et sted, hvor den kan genere trafikken. Han ville i stedet hellere have man holdt længere væk, og gik på kompromis med at få den gode placering.

Det samme gjalt med at tyvestarte et par minutter før plakatopsætningen måtte begynde klokken 12:00.

– De andre partier vil være opmærksomme på den slags, og det kan give os dårlig omtale på sociale medier, sagde Søstrøm, der har brugt de seneste par dage på at øve sig i at sætte valgplakater op, da han heller ikke har prøvet det før.

Kasper Søstrøm Müller har ikke tidligere været politisk aktiv, men han kunne se sig selv i Moderaterne, hvor han nu akter at føre en valgkamp, hvor der bliver talt politik og man opføre sig ordentligt over for de politiske kollegaer uanset partifarve.