Madsby Legepark og Hedensted Model Skibs Klub inviterer søndag den 24. maj alle interesserede til at komme og få et kig på nogle fantastiske modelskibe – både fra deres egen klub, men også fra kollegaer fra danske og udenlandske klubber.

Denne dag er der fra kl. 11 – 16 mellem 35-40 skibe med enten damp, benzin eller el-motorer i bådsøen. De vil alle sejle rundt på den store sø mellem robådene. I teltet ved søen kan interesserede komme helt tæt på de små pragteksemplarer.

Fra kl. 13.00 vil der også være modelskibene, som sejler i søen ved Den Historiske Miniby.

Sæsonstart på dukketeater og eventyrfortællinger

I år er det 20 år siden, at legeparken startede med at vise gratis udendørs dukketeaterforestillinger. Forestillingen om ”Karius & Baktus” var den første, der blev vist i Madsby Legepark, og lige siden har det været tradition, at ”Karius & Baktus” altid åbner sæsonen.

Sådan er det også i år. Tirsdag den 19. maj kl. 10.30 åbner legeparken sæsonen med ”Karius & Baktus”, og torsdag den 21. maj er det ”Fyrtøjet”, der er på programmet på den udendørs dukketeaterscene ved sandlegepladsen.

Eventyrfortællingerne blev først introduceret i 2004 i ”Eventyrgrotten”. I år starter vi med den første eventyrfortælling i grotten tirsdag den 26. maj kl. 10.30.

Du kan se hele programmet for dukketeater og eventyrfortællinger på www.madsbylegepark.dk.
Fakta
Dukketeater og eventyrfortællinger foregår kun på hverdage og altid kl. 10:30.
Der er gratis adgang både til dukketeateret og til eventyrfortællinger.
Det er ikke nødvendigt at reservere plads til dukketeaterforestillingerne.
Kommer med flere end 25 børn til eventyrfortællingerne giv venligst besked på forhånd til 72106865.
(Arkivfoto- Fredericia Kommune )