Først i kampens overtid fik Middelfart Boldklub bolden i netmaskerne mod Holstebro Boldklub. Forinden havde Middelfart presset massivt på, og fået et mål annulleret for offside.

Middelfart har været suveræne i denne sæson. De havde inden opgøret vundet otte ud af de ni kampe i 3. division, hvor de også var ubesejrede, og det blev de ved med at være efter lørdagens opgør, men ikke meget tydede på, at de ville trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Holstebro.

Bolden ville ganske enkelt ikke i mål, og den tendens startede allerede efter fire minutter. Efter fire minutter blev Denis Fazlagic spillet fri i dybden, men hans afslutning på Holstebros keeper, Magnus Refsgaard, blev pillet. Refsgaard måtte på arbejde igen efter en halv times tid, da et langskud blev rettet af og var ved at ryge ind bag keeperen.

Et par minutter senere var Magnus Refsgaard prisgivet. Et langskud fra Mathias Madsen ramte træværket helt uden for keeperens rækkevidde, men bolden gik ikke i mål. Det lykkedes heller ikke normalt farlige Malthe Boesen at slå til. I første halvleg havde han tilløb til flere store chancer, men hver gang han var ved at komme fri, blev han dømt offside, og stillingen ved pausen var derfor 0-0.

I anden halvleg fortsatte stormløbet mod Holstebros mål. Efter 63 minutter fik Middelfarts Lasse Thomsen bolden i kassen, men målet blev annulleret. Midterforsvareren blev vinket offside efter, at han ellers havde fået bolden det sidste stykker over stregen efter en dødbold. 

Derfor pressede Middelfart fortsat på. En af dem, der var tæt på at score, var indskiftede Mathias Jacobsen, der kommet med ind i feltet efter 88 minutter. Han kom fri på bagerste stolpe, men hans forsøg sneg sig lige forbi mål, og det lignede derfor en nulløsning på Middelfart Stadion, men det ville Lester Hayes ikke være med til.

Den indskiftede angriber slog til i det 93. minut efter, at Mathias Jacobsen fik skabt nyt liv i en chance ved at få den ind foran mål, hvor Hayes dukkede op og scorede for tredje gang i denne sæsons 3. division. Det lykkedes ikke Holstebro at svare igen på den sene scoring, og derfor vandt Middelfart opgøret, og har fortsat otte point ned til Ishøj på andenpladsen.

Næste gang Middelfart skal i aktion er på lørdag på udebane mod AB Tårnby.