Middelfart Boldklub har skrevet en 1-årig kontrakt med den 26-årige målmand Aleksandar Stankovic, som senest har repræsenteret Superligaklubben AC Horsens.


Stankovic er en teknisk dygtig målmand, som er dygtig med fødderne og som verbalt er på under både træning og kamp. Tidligere i karrieren har Stankovic vogtet målet for klubberne, AC Horsens, Jammerbugt, FC Fredericia, Skive, Aarhus Fremad og norske Brattvag IL.

– Fredagens træningskamp mod VSK blev en dyr kamp for os, da vi efter kampen stod med to skadede målmænd. Weekenden er derfor brugt på at indkredse mulige emner til målmandsposten, og her var Stankovic hurtigt vores favorit. Han har en masse erfaring på de øverste niveauer i DK, og har også været et par år i udlandet. Han er en dygtig keeper, som endda har de bedste år foran sig. Selvom det kommer lidt som lyn fra en klar himmel at vi skulle have en ny keeper, så er jeg utrolig glad for at det er lykkes os at tilføje Aleksandar Stankovic til truppen, udtaler sportschef Søren Godskesen om tilgangen.

– Siden min kontrakt udløb i AC Horsens tidligere på sommeren, har jeg været på udkig efter en ny klub at fortsætte karrieren i. Jeg har haft et par muligheder i både ind- og udland, men da jeg hørte fra Middelfart i lørdags, gik det stærkt. Jeg havde en god første træning med mine nye holdkammerater mandag, og ser frem til at lære alle i og omkring klubben endnu bedre at kende.
Jeg glæder mig til at spille i Middelfart i den kommende sæson, udtaler Aleksandar Stankovic om skiftet til Middelfart.

Kontrakten mellem parterne løber frem til 30. juni 2022.