Lars Mølsted skal spille Den Store Stygge Ulv i de De Tre Små Grise, hvilket kommer til at foregå på Fredericia Musical Teater. Han har medvirket i mere end 25 store og små produktioner, siden han fik sin professionelle debut for 11 år siden.

Han er en prisvindende dansk musicalperformer, som er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet i Fredericia, og han har spillet et væld af hovedroller.

I den version af De Tre Små Grise, som han skal medvirke i, så har ulven en Elvis-aura over sig. Forestillingen er børnesatsning, men den Store Stygge Ulv er ikke den mest børnevenlige karakter, og 

det er Lars Mølsted godt klar over, at børnene måske ikke vil synes, at han er den fedeste karakter.

– Jeg har ofte spillet hovedrollen, hvor jeg var helten, og nu skal jeg spille superskurken i en børneforestilling. Det glæder jeg mig til, og jeg er sindssygt spændt over den rolle, siger han.

Han så forestillingen tilbage i 2013, og siden har han tænkt, at det vil være det sjoveste at prøve kræfter med. 

Forestillingen tiltaler familierne, da det er en musical, som er til både forældre og deres børn. Det har været formålet med etableringen af hele stykket, at det henvender sig lige så meget til forældrene som børnene. Derudover håber den prisvindende musicalperformer, at man kan mærke deres præg og ideer i fortællingen. Især moralen historien er noget, som de har kastet et lys på, da det er en store pointe i stykket, at man skal gøre sig umage med tingene. 

– I virkeligheden lærer den os om at tænke os godt om og gøre tingene en ekstra gang, før man kaster sig ud i for mange ting. Ellers så kan man risikere at blive spist af en stor styg ulv, udtaler Lars Mølsted og bryder ud i latter.

Han ser frem til at stå på scenen igen, og de har alle sammen i musicalholdet været ramt af corona-krisens konsekvenser. Derudover blev de også ramt af konkursen på det gamle teater, hvor Lars var en stor del af det kunstneriske sted. Derfor bliver det godt for ham og de andre kreative kræfter rigtig fedt at komme i gang, da det betyder meget for ham. Det er en satsning, som han brænder for, idet han selv har to drenge, der er henholdsvis tre og seks år, hvilket er en målgruppe, som er kernepublikummet til De Tre Små Grise. 

Han håber, at forestillingen giver børnene lysten til at komme i teater igen. Det vil være drømmescenariet, da Lars Mølsted ønsker, at børnene får nye oplevelser og minder, hvilket kan være med til at rykke på deres verdensopfattelser. Det er deres store opgave, og han glæder sig til at se publikummet. 

Stykket bliver fremført i perioden 4.- 19. september 2021, hvor de regner med, at det bliver i formiddagstimerne, at stykket udføres