Lørdag afholdt Kringsminde Museumsgård den årlige høstfest, der fandt sted i det fredericianske sommervejr, der viste sig frem fra sin bedste side.

Gården Kringsminde er i sine nuværende bygninger fra 1700-tallet, men der har været gårdbebyggelse på stedet siden 1600-tallet. I 1975 købte Fredericia Kommune gården, der blev fredt i 1982. Siden 1990 har der været museumsskole på Kringsminde.

I løbet af året afholdes der arrangementer på gården, og lørdag fandt høstfesten sted, og det blev en velbesøgt en af slagsene, og det var ikke mindst takket være det gode vejr, hvor solen strålede ned fra himlen.

En tur rundt i hestevognen var en af de aktiviter, som skabte opmærksomhed. (Foto: AVISEN)

På gården var der traditionen tro forskellige aktiviteter. Der var mulighed for at lave forskellige kreative ting som flette en snor, sy en nålepude og strikke en bold, men der var også mulighed for fysisk udfoldelse til de børn, der ville det. Det skete i form af stylter, som lå til fri afbenyttelse.

Noget af det, der skabte mest opmærksomhed var, da der i en indhegning var en fårehyrde. Hyrden kunne få fårene til at gå i den retning, som hun ville, og det trak både børn og deres forældre og bedsteforældre til. 

(Foto: AVISEN)
(Foto: AVISEN)
(Foto: AVISEN)
(Foto: AVISEN)
(Foto: AVISEN)
(Foto: AVISEN)
(Foto: AVISEN)
(Foto: AVISEN)
(Foto: AVISEN)
(Foto: AVISEN)