Niels Christiansen, der siden 1. oktober 2019 har været chef for salg og forretningsudvikling i havneselskabet, ADP, er pr. 1. august 2021 udnævnt til CCO.

Niels Christensen har igennem de sidste to år haft en vigtig rolle i den kommercielle udvikling af ADP, hvor han i samarbejde med den øvrige salgsafdeling har stået bag en fokuseret salgsindsats til styrkelse af ADPs havne og Taulov Dry Port, oplyser selskabet på LinkedIN.

– ADP har i dag en stærk position, og vi har ambitiøse målsætninger om at stå endnu stærkere. Udvikling af havneinfrastruktur, pakhusfaciliteter og arealer samt ikke mindst igangsættelse af de næste etaper af Taulov Dry Port skal sikre vores konkurrencemæssige position i årene fremover – og også føre ADP ind i en grønnere fremtid med fokus på styrkelse af containerforretningen, RO/RO og fremtidens PtX-løsninger, skriver man i opslaget.

– Niels’ baggrund fra både shipping og transport har været et godt afsæt for den fokuserede salgsindsats, som han har stået for igennem de sidste par år i ADP. Niels har nu et rigtig godt kendskab til havnebranchen samt til vores kunder og samarbejdspartnere, og derfor ser jeg frem til i samarbejde med Niels og den øvrige salgsafdeling at indfri vores ambitiøse målsætninger til vækst og udvikling i de kommende år, siger Rune Rasmussen, CEO i ADP A/S.