Der er lagt op til et brag af et underholdende show, når wrestlere møder hinanden i halsbrækkende kampe på Ungdommens Hus i Fredericia. Dette bliver med garanti underholdende for hele familien.

Pro wrestling har med sin blanding af sport, underholdning og publikumsinteraktion i over hundrede år været en populær form for live event og tilløbsstykke i USA. Med en tonstung ring hvor spraglede, farverige og unikke personligheder kaster, slår og sparker hinanden, samtidig med at de opildner publikum til at reagere og interagere, er det svært at tage øjnene fra den burleske form for live actionshow.

Nu har fredericianerne mulighed for at få det amerikanske fænomen helt tæt på. Wrestling.dk (WDK) er en samling af nogle af de mest erfarne og teknisk dygtige wrestlere i Danmark, samt en håndfuld af unge, håbefulde talenter indenfor feltet, der i forsøget på at udbrede kunst-, sports- og underholdningsformen pro-wrestling

Wrestlerne Kimball, Sonne og Rick Dominick er kendt fra TV3’s ”Stjerner på væggen”, DR1’s ”Aftenshowet” og ”Talent 2010”, DR2’s ”Blod, sved & springskaller”, TV2 Zulus ”Store dating show” og Kanal5’s ”Wipeout”.

Main Event: Danmarksmesteren i wrestling, den forkastelige og nederdrægtige Sonne, skal forsvare sin titel mod manden som mange føler kan tage mesterskabsbæltet fra ham, ”Lightning Strike” Kristian Thorn. Thorn vandt retten til få en titelkamp sidst WDK var i Fredericia, og opgøret finder sted nu på lørdag! Men i kulissen spøger manden, som Sonne tog titlen fra, Rick Dominick, som stadig ikke føler at han har fået sin fair omkamp og er utilfreds med at Thorn nu har chancen. Se dramaet udspille sig live på lørdag d. 16 maj kl. 17:00 i Ungdommens Hus!

Yderlige kampe på showet:
15 mands Royal Money Rumble om 10.000,-
+ Meget action og sjov!

– Alle i WDK glæder sig meget til at skulle optræde i Fredericia igen og håber på lige så godt og larmende opbakning fra et vildt publikum igen, oplyser Kim Westphal fra wrestling.dk

INFO
Entré: GRATIS!
Sted: Ungdommens Hus, Norgesgade 46A, 7000 Fredericia
Tid: kl. 17.00. Dørene åbnes kl. 16.45
Alder: Ingen begrænsninger